keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Uusi pesuhuoneemme

Kylpyhuone valmistui sopivasti Juhannukseksi ja koska kotona oltiin nautittiin oman uuden saunan löylyistä koko viikonloppu :). Vielä pitäisi löytää kiva shamppoo ja saippua pullo teline seinään, sekä naulakko pyyhkeille ja lamppu pesuhuoneen kattoon. Ollaan katseltu kristallilamppua tuohon suihkun puolelle, mutta ovat kieltämättä melko kalliita. Saunaan asennettiin kaiuttimet, jotta jos haluaa voi saunoessa kuullella musiikkia. Saunan ja pesuhuoneen väliseksi seinäksi haluttiin lasi tuomaan tilan tuntua, koska pesuhuone on aika pieni. Nyt siihen tulee kivasti valoa saunan isosta ikkunasta ja samalla tila tuntuu isommalta. 

Pesutilojen oveksi valittiin mattalasinen lasi ovi.
Tämä lasitiili seinä on ollut pesuhuonessa aina. Vessa sijaitsee tuolla seinän takana ja sen valo tuo myös kivasti valoa pesuhuoneeseen.

 Alunperin halusin suihkuun selaisen vesisade suihkun, mutta kaikki myyjät sanoivat ettei niillä tee mitään, joten nyt meiltä löytyy oraksen tavallinen suihku, johon kyllä saa jälestäpäinkin asennettua lisäksi sen ison sade osan. Laatoiksi valittiin Cellon Dolce Vita, tobacco ja shampanja väreillä. Lattiaksi valittiin Epoca Urban Silk Mogano.

 Tobacco
 Shampanja

Meidän päivä kuluukin tänään hieman siivotessa ja maalatessa. Toivotan kaikille mukavaa ja toivottavasti hyvää päivänjatkoa :).

Mustikka

17 kommenttia:

 1. Oi kun näyttää hyvältä! Ihana sauna ja ihania laattoja. Ihana sävymaailma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos J :)..Minustakin tuo sävymaailma on ihanan pehmeä, tykkään myös.

   Poista
 2. Todella onnistuneet kylpytilat! Näyttää niin ylelliseltä ja tyylikkäältä.

  Hauska idea laittaa erivärisiä tuikkuja tunnelmaa tuomaan.

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieman hainkin silloin suunnitellessa sellaista ylellistä, mutta ei liian prameaa tyyliä eli ilmeisesti olen ainakin siinä hieman onnistunut :). Kiitos vain:). Ja tuossa on nyt kiva tuo taso johon saa tuikkuja niin pitäähän niitä sitten laittaa tunnelmaa tuomaan:).

   Kivaa viikonjatkoa sinullekkin!

   Poista
 3. Kylläpä tuli upea, kelpaa nyt saunoa!! Ihanat pintamateriaalit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kelpaa kyllä ja harmittaa kun en saanut vangittua kameralla kuin kiva tuo valaistus saunassa on. Se on niin lämmin ja pehmeä, että siellä voisi olla vaikka jo senkin takia istumassa ja ihailemassa :).

   Poista
 4. vautsi upea kylppäri ja sauna !

  Oli muutama tutun näköinen kohta ;)
  Meillä on nimittäin samanlainen tuo kylppärin matta lasinen ovi ja sit meillä on lähes samanlainen saunan lasiseinä ja -ovi.

  Makeita laatta valintoja.
  Kyllä nyt varmaan maistuu löylyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta sepäs sattui, että ollaan niin samoilla linjoilla kylppäreiden kanssa ;)..Löylyt maistuu kyllä, kiitos vain! :)

   Poista
 5. Tosi kiva! Tuollaisesta saunaratkaisusta haaveilen itsekkin meidän koppisaunan sijaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulle oli ihan ehdoton tuo lasiseinän valinta, vaikka ennen suihku sijaitsi tuossa lasiseinänpaikalla ja jouduttiin hieman enempi tehdä töitä sen siirtämiseksi tuonne vastakkaiselle seinälle, mutta se kyllä kannatti ehdottomasti. Tuo seinä ja valo luovat tilasta paljon isomman tuntuisen :).

   Poista
 6. Onpas kiva pesuhuone ja sauna!! Uskon, että löylyt maittaa tuolla komealta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna-Riikka :). Löylyt ovat maistuneet erinomaisilta ja eihän tuolta malttais lähtä poiskaan :)!

   Poista
 7. On kyllä upean näköinen pesuhuone! :)

  VastaaPoista
 8. Ah, taivaalliselta näyttää!
  Hieno blogi sinulla muutenkin ja kaunis koti!

  VastaaPoista

Kivoja Viestejä