sunnuntai 19. helmikuuta 2012Moikka! 


Ensiksi kiitokset kaikille uusille lukijoilleni :)!


Ajattelin tehdä teille postauksen tästä minun uudesta sisustusharrastuksesta. Kovin olen parin viimevuoden aikana innostunut kotiamme sisustamaan ja nyt olen siitä mahdollisesti ammattia itselleni tekemässä. Ehkä johtunee siitä, että on iän karttuessa löytänyt sen oman juttunsa ja haluaa itselleen viihtyisän ympäristön jossa viihtyy ja jossa on hyvä olla. 


Tässä kerran koneella selatessani tutustuin Zelected by Houze kotikutsuidealla toimivaan sisustus konseptiin. Idea on siis sama kuin esim. partylitellä tai muulla vastaavalla. Minut kutsutaan kotiin pitämään sisustuskutsut. Mikäs sen ihanampaa kuin kutsua hyvät sisustamisesta kiinnostuneet ystävät kylään istumaan iltaa ja katselemaan ihania sisustustuotteita. Emännälle tämä on oiva tilaisuus saada tuotteet kotiinsa kokeille ja näkee ihan livenä mille mikäkin siellä omassa kodissa näyttää. Se että valitsin itse Zelected by Houzen johtunee siitä, että siellä olimelkein  kaikki sellaista mitä voisin täällä omassa kodissani käyttää:)! Tuotteita voin myydä myös irtotilauksina, jos kutsuja ei halua kodissaan järjestää, mutta jotain mielisi kuitenkin saada.  


Olisi kiva kuulla teiltä mikä tuote teitä kiinnostaisi Zelected by Houzelta saada omaa kotianne koristamaan?


Tässä teille linkki kevät/kesä kuvastoon 2012 jossa voitte käydä tuotteita ihailemassa :)


http://np.netpublicator.com/netpublication/n66088710

Hyvää alkavaa viikkoa teille kaikille!

Toivottelee Mustikka

6 kommenttia:

 1. Sisustusharrastus / työ on kivaa ja antoisaa, toki myös raskasta aina välillä :) Minullakin on tuo sisustusalan yritys ja olen miettinyt, että josko jonkun yhtiökumppanin siihen ottaisin että hieman helpottaisin omaa työtaakkaani :) Vielä en ole sellaista potentiaalista ihmistä siihen löytänyt kaverikseni.

  Tsemppiä sinulle kotikutsuiluihin ja hyviä myyntejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekkin aloittelen näin harrastuspohjalta tätä juttua ja jos enempi alkaa kiinnostaa niin sitten ajattelin tehdä itselleni työs sisustmisesta, mutta miten sitä en vielä osaa sanoa?! Tulevaisuudessa näkee sitten! :). Johanna varmasti on välillä raskasta ja eikös sinulla ole kuitenkin päivätyö vielä siinä rinnalla, etten yhtään ihmettele! Eihän sitä tiedä jos vaikka löytäisitkin jonkun kivan ihmisen siihen yhtiökumppaniksesi. Tsemppiä myös sinulle työhön ja arkeen!

   Ja kiitokset tsempeistä, toivottavasti ihmiset löytäisivät tämän ja innostuisivat kutsuja pitämään! :)

   Poista
 2. Sisustaminen on kivaa, vaikkakin ei aina niin halpaa hupaa.
  Katselin noita linkkisi tuotteita. Niissä on yllättävän edullisiakin.
  Muistaakseni Sisutus ja sepustus-blogin Soile alkoi Oulussa noiden samojen tuotteiden esittelijäksi.
  Oletko vieraillut hänen sivuillaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän minä Soilen blogia luen! :) Soile aloitti siis tuolla Tornion seudulla ja minä toimin pääsääntöisesti tässä oulun seudulla koska Oulun vieressä asun. Mutta mehän saamme tehdä keikkoja vaikka heltsinkiin asti jos siltä tuntuu :)! Eli saamme itse päättää minne asti olemme valmiita ajelemaan. itse ajattelin, että nyt aluksi otan kutsuja vastaan Oulu, Kempele, Muhos, Liminka, Tyrnävä ja mahdollisesti Raahe. Ja mitäs tähän nyt lähi maastoon näitä paikkoja kuuluu :).
   Ja sisustaminen on kivaa, mutta joskus hiukka kallista, kuten sanoit. Minusta nuo Zelected by Houzen tuotteet ovat suht edullisia, aivan kuten sinäkin huomasit! :)

   Ihanaa että jätit kommentin ja hyvää viikon jatkoa!

   Poista
 3. Oi, onnea sisustuskutsuille :)
  Mie kans oon ihan hulluna sisustamisseen, sisustuslehtiin, -kirjoihin ja -blogeihin :) Son mun rakas harrastus :D Tykkään tuunaillakki paljon ite kaikkea :) Ihana ku on näitä ihania sisustuspainotteisia blogeja niinku tämä sinunki, jossa viihyn, välillä ehkä vähän liikaaki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, onnea tarvitaankin ja toivottavasti ihmiset tykästyvät tuotteisiin ja kutsuvat minut kotiinsa kutsuja pitämään :)!
   Joo minäkin lukisin kaikkea sisustamiseen liittyvää vaikka kuin jos vain ehtisin, mutta 3 pientä vetää vähän rajaa tähän äitin intoiluun. Sisustaminen on kivaa ja omaksi iloksihan sitä tällä hetkellä tekee, toki nyt oon muuntaman ystävän pyynnöstä miettimässä yhdelle hiukka nuorekkaampaa tyyliä, toiselle kylppäriä ja kolmannelle koko huushollia. Minä tykkään haasteista ja mitä sisustamiseen tulee niin aina valmiina, kun joku pyytää :). Mitäs kaikkea olet tehnyt? Olisi kiva kuulla niistä sinun tuunailuista? Itse laitoin olkkariin kaksi vanhaa pirtinpekkiärinnakkain pöydäksi, mutta niistä lisää sitten. Ja ensi kesänä kaivan tuolta vanhan puu sohvan ja alan laittamaan sen kuntoon tai itse asiassa niitä on kaksikin. Katsotaan mitäs niistä tulee!
   Ihana kuulla, että viihdyt ja toivottavasti jatkossakin :)! Kivaa loppuviikkoa sinulle!

   Mustikka

   Poista

Kivoja Viestejä