tiistai 14. helmikuuta 2012

Tää bloggailu koukuttaa, mutta vielä pitää harjoitella tän käyttöä! Jospa pikkuhiljaa opin ja sitten tämä käy kuin leikiten. Mutta ihanaa Ystävänpäivää!


Tulen kertomaan blogissani myös uudesta harrastuksestani. Olen aloittanut Zelected by Houze sisustuskutsumyyjänä, joten kaikkea ihanuuksia esittelen myös täällä ja osa on omassakin käytössä täällä kotonani :)! 

8 kommenttia:

 1. Täältähän löytyi kiva blogi! Ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kuvaus on minulle myös pieni innostuksen aihe ja tykkään täällä kotonani kuvailla sisustuksiani! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Tässä on jo vuodenpäivät miettinyt tän perustamista ja nyt sen tein. Toivottavasti riittää lukijoita!

   Poista
 3. Tervetuloa bloggailemaan :) Hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset ja hyvää ystävänpäivää myös sinulle! :)

   Poista
 4. Kiva kun liityit lukijakseni ja kiitos kauniista sanoistasi :) Paljon blogissani porukkaa käy, mutta harvemmin ihmiset kuitenkaan kommentoivat... aina ihanat viestit toki lämmittävät <3
  Tulin nyt ihan pikavisiitille, kun unihiekka jo painaa ;) Tulen joku päivä paremmin uudestaan :D
  Onko tässä kuvassa sormuksia vai mitä nämä on? Ihania joka tapauksessa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin on kiva jos ihmiset jotka täällä käyvät jättäisivät kommentin, mutta toki olen ihan vasta blogini laittanut ja en ole vielä tähän montakaan kirjoitusta laittanut!
   Nuo renkat ovat servettirenkaita, joissa on englanninkielellä sananlaskuja. Olen Zelected by Houzen jälleenmyyjä ja nuo renkaat kuuluvat valikoimaan :)! Jos haluat käydä tarkemmin katsomassa niin tuosta sivussa oleasta Zelected by Houze otsikon alla olevaa kuvaa klikkaamalla pääset Zelectedin sivuilla ja laitoin tuohon minun uusimpaan postaukseen linkin suoraan kuvastoon jossa voi tuotteita käydä tarkastelemassa. :)

   Kivaa tiistai päivää sinulle ja kiitos ihanasta kommentista! Toivottavasti saan sinusta lukijan blogiini :)!

   Poista

Kivoja Viestejä