perjantai 2. maaliskuuta 2012

Ihanaa perjantai..
 ..ja esikoisella alkaa hiihtoloma ja miehellä, sehän tietää reissuun lähtöä :)!


Kävin keskiviikko iltana Oulussa White Maisonin vip-sisustusillassa, kuulemassa kevään trendeistä ja napostelemassa ja tietysti ostamassa jotain pientä kivaa kotiin :). Siitä tulossa juttua myöhemmin teille luettavaksi. Aivan ihana putiikki Rotuaarilla, kannattaa siellä käydä muidenkin!


Mutta eilen pidin tässä kotonani Zelected by Houze kutsut ja paikalla oli kiitettävän paljon tuotteisiin ihastuneita ihmisiä. Tässäpä muutamia kuvia illan tunnelmasta, kun vieraat olivat lähteneet. Ja tältä aamua ennen kuin pakkasin tavarat odottamaan seuraavia kutsuja.( Tarjosin oman kodin illan emännän käyttöön eli itse toimin esittelijänä!)Tällaisia ihanuuksia täällä :)

Hyvää viikonloppua kaikille!

Mustikka

10 kommenttia:

 1. IHANIA! Tosi laaja esittelyvalikoima sinulla! :) Ja kaunis koti..!

  VastaaPoista
 2. Kaunis kiitos:) !Minulla on tosi paljon tuotteita ja minusta se on hyvä niin ne näkee livenä ja saa tuntumaa siihen miltä ne oikeasti näyttävät, tuntuvat ja minkä kokoisia ne on! Oli kyllä hyvät kutsut meillä eilen ja toivottavasti saisin näitä pitää vielä monet lisää tässä keväällä! Jos pitää kutsut pääsiäisenä niin emäntä saa valita kaksi tuotetta -50 % kuitenkin saavat enintää maksaa sen 69 e kpl ja tässä kuussa oli monia tuotetarjouksia, että jos kiinnostaa niin laitappa s-postia niin kerron ne sinulle :)!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania juttuja! <3<3 <3 Itse haaveilen metallisesta Princess-naulakosta, se olisi upea Avan huoneessa. <3

  VastaaPoista
 4. Minulta voit tilata tuotteita ja juurikin tuon princess naulakonkin. Tuo on kyllä ihana ja minulta kun löytyy 3 prinssi uljasta niin löytyy vain näytillä tuo prince naulakko :)!

  VastaaPoista
 5. Löysin tänne mutkan kautta ja jäin lukijaksi. Ihania kuvia ja tuotteita! Täytyykin tutustua paremmin. :)

  VastaaPoista
 6. Tervetuloa ja ihana saada uusia lukijoita :)! Kävin vastavierailulla ja ihana blogi sinullakin ehdottomasti jään lukijaksi myös sinne! :) Hyvät viikonloput..

  VastaaPoista
 7. Ihana blogi! Jäänpäs tänne seurailemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana saada uusia lukijoita, tervetuloa vain :)..käynkin vilkuilemassa sinun blogiasi vielä tänään, mutta nyt menen purkamaan reissutavarat autosta!

   Poista
 8. Kivoja kuvia ja aiheita täällä blogissa.
  Jään seurailemaan minäkin. :)

  VastaaPoista
 9. Tervetuloa Minttu, kiva saada uusia lukijoita..blogiasi jään minäkin seurailemaan.. :)

  VastaaPoista

Kivoja Viestejä