lauantai 10. maaliskuuta 2012

Kuume laski, mutta olo on edelleen aika flunssainen..
Siitä huolimatta pääsin kuin pääsinkin eilen pitämään sovitun Zelected by Houze kutsut ja olihan taas kiva ilta! Tässä muutamia kuvia kutsuilta. Kotiin jossa kutsut pidin on vasta muutettu, joten siellä ei vielä ole juuri mitään sisustusjuttuja. Ihan kivasti olohuone sai ilmettä ZBH:n tuotteista!
Tällaisissa tunnelmissa eilen. :)

Mustikka

4 kommenttia:

 1. Itselläni sairastelu kesti 3-viikkoa ja kuume nousi takaisin pariinkin otteeseen. Suosittelen lepäämään ja ottamaan mahdollisimman rennosti. Itselläni kuumeettoman päivän siivousyritys kostautui uudella sairastelukierteellä, joten jos olo on puolikuntoinen niin huilaat vaan. =D

  Kauniit kutsut ja ihania tuotteita! <3

  Laiskan letkeää lauantaita! <3 <3 <3

  VastaaPoista
 2. Lupaan ottaa rennosti ja joo onhan se hiukka rohkeaa lähtä puolikuntoisena liikkeelle! Toivon etten ihan joutus noin kauan sairastamaan kuin sinä oot joutunut..

  Hyvää viikonloppua sinnekkin :)!

  VastaaPoista
 3. Tunnelmallisia kuvia. Tosi nätit verhot!

  Paranemisia sinne päin!
  Minäkin suosittelen lepäämään, itselläni kävi juuri näin että puolikuntoisena puuhailu kostautui ikävällä jälkitaudilla.

  Rauhaisaa sunnuntaita! :)

  VastaaPoista
 4. Tää yskä on aika karsee, mutta olen nyt vain lepäillyt, kun vain malttaisi. Tuntuu, et ois vaikka mitä mitä pitäis tehdä, mutta toisaalta on mulla puhti pois ettei jaksakkaan.

  Nuo verhot ovat kauniit. Ovat Vallilan Talven kukka nimiset verhot ja väri liila!

  Sunnuntaita sinullekkin :)

  VastaaPoista

Kivoja Viestejä