perjantai 16. maaliskuuta 2012

Zelected by Houze
Zelected by Houze on saanut nyt facebookkiin suomenkieliset sivut. Kannattaa käydä tutustumassa. Siellä on alkanut tänään kilpailu ja maanantaina ratkeaa kuka sen voittaa. Palkintona tietysti Zelected by Houzen tuotteita :). Löytyy kun kaverihakuun laittaa Zelected by Houze Suomi-Finland.
Oi miten nopeaa tuo lumi sulaa. Meidän piha on todella liukas ja isoja lätäkköjä löytyy ja meidän nuorimmainen on tietysti ensimmäisenä niissä, kun ulos pääsee. Nauttikaa kevään tulosta ja mukavasta viikonlopusta!


Mustikka

11 kommenttia:

 1. Hei piti tulla vasta vierailulle, ihana uusi blogi täällä <3 tykkään kovasti blogin vaaleasta ilmeestä!

  Ihanaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva kun tulit :). Hyvää viikonloppua sinullekkin! :)

   Poista
 2. Mitähän teen väärin kun en löydä tuota sivua kaverihaun kautta. Enkä löytänyt silloin aiemmin niitä sinunkaan sivuja :/
  Laita tänne linkki niin löytyy?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei nyt sain tuon linkin eli tuon zbh:n kuvaa klikkaamalla pääset sinne Zelected by Houze Suomi-Finland sivuille :). Minun ryhmän löydät kun laitan sinne hakukenttään tosiaan Zelected by Houze- Pauliina :). Laitoin sulle s-postia, joten vastaileppa miten kävi pääsitkö!! :)

   Hyvää viikonloppua :)

   Poista
 3. Niin ja ajattelin jossain vaiheessa laittaa omaan blogiini linkin sinun blogiisi :) Joskus kun tuo arvonta on päättynyt.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitenhän se ei löytynyt..siellä ylhäällä on se laatikko mihin voi kirjoittaa vaikka jonkun ihmisen nimen niin sinne kirjoita Zelected by Houze- Pauliina ja huomaa nuo isot kirjaimet. Ja tuo Zelected by Houze Suomi-Finland löytyy sieltä samanlailla. Kiva juttu laita vain linkkiä se olisi mukavaa :). Laitan tänne tuohon sivun laitaan linkin sinne facebooksivuilleni ja sinne suomi zbh sivuille niin siitä pääsee kaikki halukkaat suoraan :). Ja liity sinne minun ryhmään niin saat ajankohtaista tietoa tarjouksista ja emännäneduista!! :)

   Poista
 4. Pitääpäs käydä tutkailemassa :) Ihanaa viikonloppua Sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa viikonloppua ja toivottavasti sivut löytyy! Laitan tähän blogiini linkin sinne facebook sivuille ja omille zbh ryhmääni! :)

   Poista
 5. Tulin heti vastavierailulle, ja täältähän löytyy oikein kaunis blogi! :)
  Vitsit mä jo melkein pidättelin hengitystä kun huomasin että oot ZBH jälleenmyyjä, kun toivoin että olisit jostain täältä pääkaupunkiseudulta, mutta EI. :( Miksi te ootte kaikki siellä pohjoisessa?! :D
  Ihanaa alkavaa viikkoa! :)

  VastaaPoista
 6. Tervetuloa ja kiitos :). Joo niinhän minä olen, mutta kyllä siellä helsingissäkin on meitä ainakin yksi, mutta en tiedä tekeekö Sofia kotikutsuja. Mene tuonne facebookin sivuille ja sieltä kysele kuka jälleenmyy Helsingissä tai siellä etelässä tuotteita niin kyllä me myyjät vastaamme :). Ainakin Sofia ja Hanna ovat siellä etelässä!!

  Hyvää viikonalkua sinne myös :)

  VastaaPoista
 7. Hei, voiko kauttasi tilata ruukkusetin Set of Pots 15008 (29,90) terv. tuisku

  VastaaPoista

Kivoja Viestejä