maanantai 20. elokuuta 2012

No huhhuh..

Ensin on elämässä ihan "seis" tila ja sitten kun tapahtuu niin tapahtuu hetkessä ja paljon. Taannoin laitoinkin postausta, jossa pohdiskelin elämääni ja sen merkitystä. Mietin mitä tekisin ja mille alkaisin. Tänä aamuna laitoin viestiä erääseen työpaikkaan, että olen käytettävissä, jos syksyllä ilmaantuu sijaisuuksia. Ajattelin, että voisin pitkän kotona olon jälkeen aloittaa työnteon silleen pikkuhiljaa ja harkiten ja lasten ehdoilla. Eipä ehtinyt viestin laitosta kauaa mennä, kun puhelin soi ja minua pyydettiin käymään kyseisessä työpaikassa. 
Nyt olenkin sitten yhtäkkiä täysipäiväinen työntekijä ainakin vuoden loppuun. Jatkoakin jo lupailtiin, mutta olen hakemassa ammattikorkeaan syksyn yhteishaussa, joten en osaa vielä vuoden alkua miettiä edes. Lapsille sain myös hoitopaikan samalle päivää, mikä ei tosiaan ole yleensä mitenkään edes mahdollista. Minulle sattui eräs tuttava sanomaan tuossa toissa viikolla, että tarvitsisi kaksi hoitolasta lisää (toimii yksityisenä pph:na). Tänään sitten soitin hänelle, että nyt olisi kaksi lasta vailla hoitajaa. Minä menen jo huomenna aloittelemaan työtäni ja lapset lähtevät hoitoon, joten voiko tässä yhdessä päivässä tapahtua todella näin paljon asioita??! 
Minun elämäni on jotenkin mennyt kyllä aina näin, että toisinaan ei tapahdu mitään ja kaikki asiat on niin vaikeita, mutta sitten kun tapahtuu niin tapahtuu ja vauhdilla, ei tahdo enää itsekkään pysyä perässä. Nyt se pehmeä lasku työelämään jää välistä, mutta haittaak se !?:) Eniten mietityttää tietysti noiden murusten hoitoon vienti. Onhan se pienelle ihmiselle iso askel lähteä kotona vietettyjen vuosien jälkeen hoitoon. 
Silmät auki ja avoimin mielin mennään eteenpäin, katsotaan mitä elämä ja syksy tuo tullessaan..Sinnikkyyttä ja sisukkuutta niitä tarvitaan varmasti :)!


Mustikka

17 kommenttia:

 1. Onnea uuteen elämäntilanteeseen! <3 Kyllä se kaikki siitä lähtee varmasti hyvin menemään, kun totutte uudenlaiseen arkeen ja aikatauluun! Tsemppiä ja onnea työpaikasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni..Kyllä kaikki varmisti menee hyvin kunhan vain alkuun pääsee ja lapset tottuvat uuteen elämäntilanteeseen. :)

   Poista
 2. Voi iso muutos tosiaan mutta varmasti ihan kiva sellainen kun alkuun pääsee :) Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, jotain tällaista olen ehkä odottanutkin, mutta tosiaan aika vauhdilla nyt tapahtuu. Mutta muutoksen tuulet tulevat tarpeeseen uskon näin :).

   Poista
 3. Voi kun asiat lähtivät rullaamaan!! Ota tämä mahdollisuutena, olet tankannut lapsiin kotona paljon voimaa ja rakkautta ja he tulevat pärjäämään :-)Tsemppiä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eija ja ihanasti asian minulle esität :). Yritän mennä päivä kerrallaan ja ottaa nyt tästäkin kaiken hyödyn irti ja nauttia, vaikka pelottaa jo valmiiksi, että mitähän tällainen työrumpa aiheuttaa muutoksia arkeen ja perhe elämään!

   Poista
 4. Toisinaan elämä yllättää. Tosi hienoa saada nopeasti töitä!

  Onnea uusiin haasteisiin!

  VastaaPoista
 5. Oi, iiiisot onnittelut työpaikasta! <3
  Tsemppiä syksyyn, kyllä se siittä lähtee pyöriin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa Satu että olet palannut ja suuret kiitokset :). Toivotaan, että muutokset ovat hyvästä ja kaikki menisi hyvin :).

   Poista
 6. Tsemppiä! Kaikki lähtee rullaamaan kyllä! Meidän lapset ainakin osasivat yllättää, perhepäivähoito on alkanut aivan täydellisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaapa hyvältä. Meinasi vain keskimmäinen jo illalla itkeä tirrauttaa, että "äiti miksi meidän täytyy mennä jokapäivä hoitoon", voi että kirpaisi ja syvältä! Mutta jospa pojat tykkäisivät hoitopaikastaan, kunhan vauhtiin pääsevät:).

   Poista
 7. No huh huh! Vaikka hyvähän se toisaalta on, että kaikki muutokset tulevat samassa. Sittenhän on taas sitä tyyntä tiedossa ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on ihana ja odotettu muutos nyt kyllä tapahtuu, mutta aika nopeasti tässä saa orientoitua kaikkeen :). Mutta toisaalta eipä ehdi turhia murehtia, kun asiat rullaavat näinkin nopeasti :). Tyyntä tulee varmasti, joten otan näistä tuulista kaikki mahdollinen irti :)!

   Poista
 8. No jopas jotakin.. aikamoinen muutos yhden päivän aikana!

  Hei mutta onnea työpaikasta, teit varmasti vaikutuksen :)
  kyllä ne muruset varmasti pärjää hoitopaikassaan, alku on aina kivinen... kunnes arki lähtee rullaamaan! Tsemppiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jansku :). Muutos kyllä tuli nyt hetkessä ja onhan tässä sulattelua, mutta meneehän tämä kun ei turhaa stressiä ota!
   Sanoi vain minulle heti, että on sen verta vahvat paperit ja työkokemus, että haluaa minut palkata töihin, joten tiedä siitä vaikutuksen teosta, kun en ehtinyt juuri kissaa sanoa :). Hyvä näin, koska tuskin se aina näin "helposti" käy.

   Hyvää loppuviikkoa sinulle :)

   Poista

Kivoja Viestejä