keskiviikko 22. elokuuta 2012

What a feeling..

Eilen oli ensimmäiset kolme tuntia töitä ja olin niin väsynyt. Mihinhän sitä on mennyt lupautumaan :)! Lapsilla oli mennyt hoidossa todella hyvin, joten hyvillä mielin mennään uudelleen. Jotenkin odottaa jännittyneenä kuinka tämä elämä lähtee nyt pyörimään, kun on pienet lapset ja pitkät työpäivät. Luulen, että ensimmäinen täysi työviikko aiheuttaa melkoisen väsymyksen. Olen kuitenkin ollut seitsemän vuotta kotona ollen vain puolivuotta töissä vuonna 2007, joten totuttelu vie minulta varmasti aikaa. Kaikki asiat ollaan tehty aika rauhassa, nytkö se kiire sitten alkaa!? Kertokaapa minulle te muut, jotka olette lähteneet pitkän kotona olon jälkeen töihin, että miten saa arjen rullaamaan niin, että kaikilla on hyvä olla ja kukaan ei siitä stressaantuisi liikaa?


Mukavaa loppuviikkoa kaikille :)


Mustikka

6 kommenttia:

 1. Kyllä se arki alkaa rullaamaan ja kummasti samat hommat tulee tehtyä siinä illan mittaan, mihin ennen meni koko päivä!
  Suosittelen tinkimään jostain "ei niin tärkeästä", esim. super-tiukka siivous tms. ja antamaan lapsille aikaa enemmän iltasella. Muista myös viikonloppuna rentoutua, ettei koko ajan ole vain "suorittamista" kotihommista.
  Kyllä se siitä, pyydä vielä miestäsi osallsitumaan entistä enemmän, ettei vanhasta tottumuksesta kaikki hommat ole sinun...
  Itse olin kotona 4,5 vuotta ja kummasti se alka alkoi vaan rullaamaan, rentoa asennetta suosittelen. Keskittymistä lapsiin ja mieheen, silläkin uhalla, että nurkissa pyörisi pari villakoiraa ja pyykkivuori kasvaa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se tästä varmasti jahka vauhtiin päästään. Mulla vain sattuu olemaan nyt elämäni eka kertaa vuorotyö, joten senkin takia voi mennä elämä sekaisin eikä siinä auta yhtään se, että mies tekee kahta työtä. Mutta näillä mennään ja toivotaan etten ole ihan puhki jo sitten vuodenvaihteessa :D.

   Poista
 2. Kyllähän se aikansa ottaa, että rytmiin tottuu...anna itsellesi luvan olla väsynyt...kyllä se siitä...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä muistaa tämä, kun se väsy on kovimmillaan, että sitä saakin olla väsynyt :).

   Poista
 3. Tsemppiä ja jaksamista työhön ja perhearkeen! :)

  VastaaPoista

Kivoja Viestejä