tiistai 17. huhtikuuta 2012

Piristystä räntäsateessa

Täällä on niin talvinen keli, et ottaa kyllä kupoliin. Minä niin tykkäisin auringon paisteesta ja lintujen laulusta, huoh! Täällä tuivertaa lunta ja räntää ja vettä ja on niin inhottavan kylmää. Valivali siis..no toivon kuitenkin kevään tulevan sitten tohinalla, kun on tullakseen. 
Täällä ei ole oikeastaan nyt mitään uutta tapahtunut, joten hylly postaus odotuttaa vielä. 
Pitihän tähän kevääseen tai räntäsateeseen olla joku väripilkku. Minulla on olohuoneessa tällä hetkellä melko neutraalit värit, joten laitoin jo jokin aika sitten takan laidalle isot Mariskoolini tuomaan väriä ja olemaan se väripilkku. Kunhan tuo kevät tuleepi niin väriä tulee sitten tekstiileihinkin, mutta näillä mennään nyt!


 Tällä viikolla menenkin pitämään kolmet Zelected by Houze kutsut, joten tekemistä on ja riittää onneksi:)!

Ihanaa viikonjatkoa toivottelee 

Mustikka


7 kommenttia:

 1. Sullahan riittää kiirettä kutsurintamalla! Kiva niin :) Mulla on tämä huhtikuu hieman hiljasempaa PH kutsujen suhteen, mutta toukokuulle on varattu monet kutsut!
  P.S Huomasitko tunnustuksen, jonka olen antanut sinulle blogissani? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mulla on kivasti tässä kuussa 5 kutsut, mutta ensikuu on toistaiseksi hiljaisempi :). Ja eikös olekkin kivaa vastapainoa kotiäitiydelle niinkuin itse sanoit. Ihana nähdä ja tutustua uusiin ihmisiin samalla! Ja oikein iso kiitos tunnustuksesta, laitan sen etiäpäin jahka ehdin :)!

   Poista
  2. On todellakin mukavaa vastapainoa! :) Ja kutsujen kautta tosiaan tutustuu uusiin ihmisiin.
   Ole hyvä! ♥

   Poista
 2. Onpa tosiaan piristäviä nuo Mariskoolit, ihania värejä! <3 Tykkään myös kovasti tuosta uudesta banneristasi, kaunis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni :)...Halusin vähän selkeyttää tuota banneria ja luulen, että vaihtelen sitä aina aika ajoin, mukavaa vaihtelua myös lukijoilleni :)!

   Poista
 3. Kivan piristyksen antavat tuo mariskoolit.
  Vastavierailulla täällä blogissasi ja näyttää niin ihanalta, että heti jäin "koukkuun".
  Aloitussivun kuva oli jotenkin niin "minua", teinari ykkönen tuli tuohon olkani taakse ja sanoi: "näyttää äiti ihan sun tyyliseltä".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana sun teinari :)..Ja tervetuloa lukijaksikkin :)..Oikein ihanaa viikonjatkoa sinulle!

   Poista

Kivoja Viestejä