torstai 3. toukokuuta 2012

Saippuakuplat ja hyvä päivä

 Tänään on ollut hyvä päivä. Aamulla kiirehdin viemään esikoisen eskariin ja sitten suuntasimme kahden nuorimman ja mummin  kanssa kirpparille siivoamaan pöytää ja viemään lisää tavaraa. Sitten tultiin kotio ja saatiin kylään hyvä ystäväni lastensa kanssa. Oli kiva kahvitella ja jutella <3! Heidän lähdettyä jäätiin poikien kanssa vielä ulkoilemaan. Saatiin mummilta 3 saippuakuplapurkkia ja niitä tuolla auringonpaisteessa puhaltelimme. Niitä on niin kiva puhaltaa. Meidän pojat ja ehkä äitikin on hiukan innoissaan näistä. Tulee aivan lapsuus mieleen. Pojat puhalsivat ja juoksivat sitten niiden perässä ja yrittivät puhkoa niitä. Kiitos mummi sinulle näistä<3!  

Mustikka

5 kommenttia:

 1. Ihana, että joku muukin on hurahtanut noihin saippuakupliin. Vappuna meillä oli niitä kaupungilla mukana ja puhaltelin niitä innoissani. Lapsetkin sitten muodon vuoksi vähän puhalsi omiaan.
  On ne niin kauniita auringon valossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta ne on ihania ja niiden puhaltelu vasta onkin mukavata! tästä tulee jokapäiväinen harrastus, kunnes lapset kyllästyy ja äiti jatkaa sitten yksinään saippuakuplien puhaltelua :).
   Nuo sateenkaarenvärit tulee tuossa auringonvalossa kivasti näkyviin!

   Poista
 2. Saippuakuplat on ihania! <3 Meillä neiti on ihan onnessaan, kun puhaltelen niitä ja hän koittaa ottaa kiinni. Itse ei vielä osaa niitä puhaltaa, mutta ehkä kesän aikana oppii, kun on niin kovin innoissaan. :) Mukavaa, että teillä oli kiva päivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän nuorimmainenkaan ei vielä osaa itse, mutta oppii varmasti :). Meillä oli kiva päivä ja toivottavasti huomennakin <3. Pitäisi osata nauttia jokapäivästä! :)

   Poista
 3. Oi, miten hienoja saippuakuplia olette puhaltanee...:)

  VastaaPoista

Kivoja Viestejä