tiistai 1. toukokuuta 2012

Vappu meni, paluu arkeen

Niin se vilahti, 4 päivää oli vapaata tai siis eskarilaisella oli vapaata. Me ollaan vain oltu. Mitään ns. järkevää en ole tehnyt, paitsi tänään käytiin kaupungissa Vapputorilla katselemassa ja lakua ostamassa. Ja sitten pyörähdettiin anoppilassa ja sieltä, kun tulin sain viimein poikien vaatekaapit käytyä läpi. Siis senkin olen aikonut tehdä jo vaikka kuin monesti, mutta olen ihminen joka tarvitsee sen inspiksen tai motivaatiruiskeen, jotta asiat tapahtuu. Noh nyt on taas vaatekaapit oikosessa ja pienet laitettu syrjään ja ne pienimmät menevät kirpparille. Niiden hinnoittelu jää huomiselle. 
Mutta siis kävin katsomassa tulevaa kummipoikaa sunnuntaina ja voi että hän oli pieni. Minulla on ainainen vauvakuume, joka laantuu aina välillä ja joo vaikka ne on ihania palleroita, niin nyt just meidän perheeseen ei ole vauvaa tulossa ihan heti ainakaan. :) Mutta ostin tietysti jotain pientä vietävää nyt ja kummilahjan hommaan sitten ristiäisiin. Pieniä vaatteita on niin ihana ostella:)!

 Vappua emme juuri viettäneet, kuten jo aijemmin tuossa totesin eli muutamalla ilmapallola ja serppentiinillä meni meidän vappu tänävuonna. :)
Hyvää loppuviikkoa teille :)

Mustikka

9 kommenttia:

 1. Rauhallisissa merkeissä meni meidänkin vappu. :)

  Niitä pieneksi jääneitä vaatteita on kyllä hiukan haikea laittaa sivuun (ja myyntiin), mutta kummasti se avartaa ja tuo lisää kaappitilaa, kun sen saa tehtyä. Ihanaa, että pääset pienelle tulevalle kummipojalle ostelemaan pikkuruisia vaatteita, ne on kyllä suloisia! :)

  VastaaPoista
 2. Me kävästiin kans vapputorilla. Pikaiseksi käynniksi jäi, kun porukkaa oli liiaksi asti. Hankala oli rattaitten kanssa poikkelehtia ihmismassassa :/ Käytiin sit Villa Hannalassa vappubrunssilla, oli ihan tajuttoman hyvää ruokaa!!

  Mukavaa loppuviikkoa! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo meilläkin oli rattaat ja kieltämättä se tekee oman lisän liikkumiseen ihmisjoukoissa. Ja kylmäkin oli, kun jotenkin en osannut arvata vaatetta laittaa tarpeeksi :). OI teidän Vappu brunssi kuulostaa herkulta. En ole käynytkään kyseisessä paikassa, pitääpä korjata tilanne ja mennä jokupäivä käymään tuolla Villa Hannalassa :).

   Viikonjatkot myös sinne :)

   Poista
 3. Söpöjä nuo pienet vaatteet. Ihania!
  Aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Eiköstä ja niin hempeitä ja pehmeitä :)

  VastaaPoista
 5. Pienet vaatteet on niin suloisa ja meillä siitä onkin aikaa jokunen vuosi!
  Mukava uusi blogituttavuus täällä. Tervetuloa meille Kotiliesi blogiin. T. Wilhelmiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on niin ihania ja meilläkin siitä jo parivuotta kun noin pieniä vaatteita käytettiin, mutta onneksi on nämä kaverien pienet joille voi lahjaksi viedä noita suloisuuksia :). Olenkin lukenut blogiasi pitkään, kylläkin anonyyminä, joten taidampa käydä itseni klikkailemassa ihan virallisesti lukijaksi.
   Tervetuloa sinulle myös minun blogiini ja toivottavasti viihdyt mukana :)!

   Poista
 6. Mekin teimme pikapyrähdyksen täpötäydelle torille. Kuten joku jo sanoikin -melkoisen haastavaa siellä oli kulkea rattaiden kanssa.

  Pienet vaatteet ovat ihania -välillä niitä pitää hypistellä kaupassa. Tuntuu hassulta, että mekin saamme jo heittää pikkuhiljaa hyvästit vauvapuolelle ainakin noissa perusliikkeissä joissa bodyt yms. loppuvat melko pieneen kokoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kans tapana käydä vauvan vaatteita hypistelemässä, mutta nyt kun nuorimmainen täytti kaksi niin hieman on jäänyt se hypistely. Niin ne mussukat kasvaa. Nytkin vien yhden vaatekoon ja hieman ylimääräisiä vaatteita kirpparille. Miten voikin olla tällainen, että oikeasti nuita lastenvaatteita on yli tarpeen. Siis tykkään ostella ja ostan sitten ehkä liikaakin, mutta kun niitä ei voi vastustaa aina! :)

   Poista

Kivoja Viestejä