perjantai 1. kesäkuuta 2012

En ole unohtanut teitä

En ole unohtanut teitä lukijani ja mitäs minun silmäni näkevätkään yli 10000 sivun katselua jo, wau! Olen myös saanut uusia lukijoita ja toivotankin teidät tervetulleeksi :)! Meillä on ollut maalari maalaamassa taloa ja arvatkaa mitä myös, me saadaan uusi kylpyhuone eli kunhan se valmistuu, ehkä jo viikon päästä niin siitä sitten postausta tänne. On muuten vienyt taas energiaa tämä remontti hässäkkä täällä. Nyt jo kohta 1,5 viikkoa oltu ilman pesuhuonetta niin suihkussa käynti 3 tenavan kans jokailta jossain muualla vie voimia. Paljon on myös vietetty aikaa ulkona eli aikasta lailla aamusta iltaan :)! Palaan asiaan, kunhan pesuhuone valmistuu ja saan siitä teille kuvia tänne sitten laittaa!


Olohuoneessa on jo hiukka kesäisiä tekstiilejä, mutta kuvia ei minulla ole nyt enempää laittaa, joten tällä mennään :). Hyvää viikonloppua!

Mustikka

7 kommenttia:

 1. Kovasti tsemppiä remontin keskelle, se kyllä koettelee, mutta on palkitsevaa kunhan on ohi! Kiva nähdä kuvia teidän uudesta kylpyhuoneesta! :) Ja onpa tosi ihana tuo virkattu peite! <3

  VastaaPoista
 2. odotan innolla kylppäri kuvia, sama revohka tulossa meille ehkä ensi keväänä, mietin juuri pitäisikö yläkertaan rakentaa ensin suihkukoppi, sillä meilläkin tykätään käydä joka ilta suihkussa ja kolmen tenavan kanssa naapurikylvyt ei oikein nappaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen suunnitellut kylppärin ja toivon että se ois mieluinen itsellemme ja toimiva. Ja joo suosittelen kyllä sitä suihkukopin rakentamista :)!! Meinaa raastaa hermoja nimittäin tää ja vaikka ammatti ihminen tekee niin silti aikaa kuluu yllättävän paljon tuollaisessa projektissa :).

   Poista
 3. Tsemejä remontin keskelle! Mukavaa viikon jatkoa :)

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä, täällä toinen kadonnut bloggari on viimein palannut koneen äärelle. Ihanaa viikon alkua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kookos sitä tarvitaan ja palaa sorvin ääreen het kun ehdin ja jaksan..Ihanaa lomaa sinulle ja kiva, että olet maisemissa :)

   Poista

Kivoja Viestejä