perjantai 6. heinäkuuta 2012

Aurinkoa ja maalausta..

Siis nyt on kelit kohdillaan viimein ja kesä alkanut :)! Tätä lisää ja mielellään loppukesäksi pitkälle syksyyn. Täytynee kesäihmisenä myöntää jo kaivanneensa näitä lämpöisiä kelejä, kun ulos ei tarvi ahtaa koko vaatekaapin sisältöä päälle. Mutta etten liikaa ehtisi hehkuttaa niin luultavasti ensiviikolla jo palataan kylmään ja vesisateisiin. Nauttikaamme siis nyt, sisätilat kyllä odottavat sitten niitä sadepäiviä ja silloin ehtii sisällä siivoilla ja oleilla enempi kuin tarpeeksi.

 Aloitin terassin kaiteiden maalauksen toissapäivänä ja koska aurinko porottaa täyden päivän tuohon etupihalle, olen maalaushommat siirtänyt suosiolla iltaan. Hidasta hommaa ja nyt vasta pohjamaalaan eli kukahan nuo maalaa sitten uudestaan?! Siis eikun jatkamaan pohjamaalausta työmaalle kera itikankarkoitusmyrkkyjen :)!


Mustikka toivottelee oikein hyvät viikonloput :)!

8 kommenttia:

 1. On siinä maalaushommaa kerrakseen, mutta lopputulos sitten palkitsee, tsemppiä! Ja lämpöistä viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Urakkaa riittää joo ja kun ajattelin, et musta varmaan tulis hyvä maalari, mutta nyt jotenni tuntuu, et mitenhän lie!? :D

   Viikonloppuja myös sinne <3

   Poista
 2. Oikeassa olet..ei kovin kesäiseltä tunnu, kun ensimmäiseksi aamulla pitää vetää villasukat jalkaan ja villatakki niskaan..
  Maalausintoa ja -kelejä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin kulkenut villasukat jalassa tähän asti, mutta jospa se nyt pikkuhiljaa alkais jo tuo sää lämmetä, et pärjäis ilman jo :)!

   Poista
 3. Meilläkin olis aidanmaalausurakkaa...saapa nähdä saadaanko tehtyä. Se ei ole ihan niin hauskaa kuin itse kehittelemät tuunausprojektit.. Nuo terassin kaiteet ovat jo pohjamaalauksen jälkeen ihanan näköiset - se varmasti kannustaa jatkamaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitaasti etenee, mutta etenee kuitenkin. Minä olen ottanut tämän omaksi projektiksi ja teen sitä lasten kanssa, joten voit vain kuvitella mihin mun aika tässä menee :)! Mutta toivottavasti saatte tekin aidan maalatuksi!

   Ihanaa viikon jatkoa :)

   Poista
 4. Ihana uusi blogi tuttavuus :-) Tulin ja jäin :-)

  Mukavaa alkanutta viikkoa! :-) Sateesta huolimatta ;-)

  Tervetuloa blogeileen :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva, että löysit blogiini, tervetuloa :)!

   Hyvää viikkonjatkoa myös sinulle :)

   Poista

Kivoja Viestejä