torstai 13. syyskuuta 2012

Eteisaula..

En olekkaan laittanut kuvia "eteisaulasta". Tämä tila koki muodon muutoksen eilen, koska kyllä pienimmäinen sairastaa ja minä jäin häntä kotio hoitamaan. Meillä siis oli eilinen ja tämä päivä aikaa tehdä täällä kotona kaikennäköistä. Eilisen siivoilin ja leivoin ja vaihdoin hiukan kalusteiden paikkoja.
Tuossa aulassa ollut lipasto siirtyi makkariin ja tilalle laitoin sen tuunaamani tähtipenkin sekä varastossa jo vuoden seisseen ison peilin. Seinälle asti peili ei ole vielä ehtinyt, mutta eihän tässä kiire jos se ei vaikka tuohon jääkkään. Tässä muutama räpsäsy teille tuosta eteisaulasta ennen ja jälkeen :). (Järkkäri ei ole käytössäni, joten kuvat otettu canonin pokkarilla eli kuvien laatu ei välttämättä ole kovin tarkka.)Nyt lipaston paikalla tuo tuunaamani penkki ja tuo lamppu joka tuossa näkyy ei ole siinä enää vaan on paremmassa paikassa ja tallessa. Lapset nimittäin olivat heti tavaroiden kimpussa kun ne tuossa olivat:)!Ja arvatkaa mitä olen itselleni hankkinut,,ne josta jo postailinkin aijemmin haluavani!!?


 Me pienten kanssa jatkamme nyt sairastelua ja siivoilua.

Mustikka10 kommenttia:

 1. Näyttää tosi hyvältä muutos, jotenkin ilmava ja raikas! Tuo on kyllä aivan upea tuo tuunaamasi penkki! <3 Pikaista paranemista teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! Itsellä vielä totuttelua tuohon uuteen järjestelyyn, mutta jospa siihen tottuisi :). Me yritämme parantua pikaiseen ja itse en aijo sairastuakkaan!!

   Poista
 2. Voi kun soman ja kivan näköinen aulatila! Ihana.
  Teillä on niin paljon kauniita kalusteita ja esineitä, että on mukava tulla aina ihailemaan kuviasi. <3

  Paranemisia pikkuiselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän näitä kuvailisi, mutta olisi nyt vain se järkkäri täällä niin kuvat olisi kivemman näköisiä :). Mutta kiitos Mia sinulle :).

   Poista
 3. Näyttää tosi ihanalta, tuo penkki on mun lemppari! Oooh, onks nuo lampunjalat mitkä näkyy vipassa kuvassa?! Äläkä huoli kuvien laadusta, mä ainakin tykkään katsella ihan tavallisia kuvia, enkä mitään "ammattiotoksia" ja sitäpaitsi näissä ei oo mitään vikaa :) ! Hm... täälläkin lapset rajoittaa mun sisusteluja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Pentikin Vermontithan nämä vikan kuvan lampunjalat on :)! Ja muuten olipa hyvä että hoksasin niitä liikkestä kysyä, koska kuulemma niiden tuotanto on lopettu/lopetetaan. Ja kuvissahan ei muutoin olisi vikaa, mutta jotenkin on pimeitä ja siis en ole niihin vain järin tyytyväinen:). Toki pokkarillakin voisi ja saisikin hyviä otoksia, mutta räpsin päivällä vähän turhan nopeasti muutaman räpsyn!
   Ja lapset tosiaan rajoittaa sisustamista:D.

   Poista
 4. Penkki sopii hyvin tuohon! Se on kyllä ilo silmälle. Toipumista pienille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eija,kyllähän se tieten ihan kiva on tuossa:).

   Poista
 5. Ihanan romanttisen ja hempeen näköstä! Ja noi tekstit seinässä ja tuossa penkissä on hienot, tykkään kovasti!
  Toivottavasti olette jo paranemaan päin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jeepu :). Toivotaan, että tauti talttuisi nyt viikonlopunaikana. Tänään jo olin töissä ja lapsoset hoidossa eli parempaan päin menossa ollaan!

   Hyvää viikonloppua sinulle!

   Poista

Kivoja Viestejä