lauantai 8. syyskuuta 2012

Melkein valmista..

Viimeviikonlopun tuunausprojekti alkaa olla valmis. Olen vain odotellut erästä asiaa postitse saapuvaksi :). Vihdoin eilen se sitten tuli eli josko saisin sen nyt tehtyä ja teille tänne laitettua näytille!

Töissä menee mukavasti. Tämä viikko vain ollut hulinata, kun jokapäivä töistä päästyäni olen mennyt johonkin, joten muulle elämälle ei olekkaan jäänyt sitten aikaa. Viikonloppuni vierähtääkin kivasti touhutessa kaikenlaista pientä kotihommaa tehden ja lasten kanssa oleillessa. 
Tein itselleni jo mielessä listaa viikonlopusta, että mitä kaikkea haluaisin tehdä (leipoa,pestä auto, siivota terassi, siivota täällä sisällä, selata teidän kaikkien blogit läpi, käydä kummipojan synttäreillä..jne...) tiedättekö taitaa vain käydä niin, että nuo tunnit kellossa ei riitä kaikkeen!

Alkuviikosta juoksulenkillä kipeytynyt polveni on edelleen kipeä ja olen joutunut vähentämään liikuntaa. Minulle tuo liikkuminen vain on niin tärkeää, että meinaa olla jo kärsimätön olo, kun en ole päässyt juoksemaan muutamiin päiviin. Kahvakuulailun jalkani jotenkin kestää, onneksi, joten ne treenit olen pystynyt käymään. Huomenna olisi tarkoitus mennä tutustumaan uuteen lajiin nimeltä Piloxing. Piloxing on yhdistelmä pilatesta ja nyrkkeilyä. Onko kukaan teistä käynyt kyseisellä tunnilla?!


Mustikka

8 kommenttia:

 1. Muista lisätä to do -listaan myös "muista levätä"-kohta :)
  Voimaannuttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eija sekin olisi listassa kyllä oltava,mutta taitaa siirtyä viikon päähän viikonlopuksi se kohta :)!
   Mukavaa viikonloppua sinulle myös :)

   Poista
 2. Täällä on ihan sama juttu, tunteja tarvittaisiin vuorokauteen paljon lisää.

  Harmi, että jalka on kipeytynyt. Toivottavasti pääset taas pian juoksemaan entiseen tapaan. :)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olisi kiva jos niitä tulisi aina tarpeen mukaan lisää. Nyt voisin ottaa ainakin viisi ylimääräistä tuntia tähänkin päivään :)!

   Toivon itsekkin että jalka paranisi ja kestäisi taas liikkua entiseen tapaan.

   Mukavat viikonloput myös sinulle :)

   Poista
 3. Pitäis varmaan itsellekin tehdä jonkunlaista listaa siitä, mitä kaikkea pitäis ehtiä tehdä. Viime aikoina pelkkä normaali arkikin on tuntunut niin raskaalle! Kaikki jäänyt.. nyt yritän taas tarttua arkeen kiinni <3

  Ei ainakaan itselle oo tuttu laji tuo Piloxing, millasta oli? Kahvakuulailuun pääsin tutustumaan hiljattain töissä, se vaikutti tosi mukavalle ja erinlaiselle lajille. Pitäis sitä itekkin alottaa joku laji edes näin syksyn tullen.

  Yritähän vaan ollakkin viikonloppua ;)

  VastaaPoista
 4. Ei silloin tarvitse tehdäkkään mitään jos ei vain jaksa ja pysty! Itselläkin kaikki jutut seisseet kesän ja vieläkin, mutta jospa tämä tästä. Lista toki auttaa hieman orientoitumaan ja tekemään, mutta toisaalta se liian pitkä lista ahdistaa vain enemmän.

  Huomenna selviää miten kivaa tuo piloxing on. Kahvakuulaillut olen jo vuoden. Se on kyllä hyvä ja tehokas laji!

  VastaaPoista
 5. Hengäistyin, kun luin to do- listaasi viikonlopulle! :D Tännekin voisi ottaa lisätunteja vuorokauteen, tulisi tarpeeseen!

  Mukavaa sunnuntaita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jenni, meinas muakin hengästyttää, mutta kyllähän se niin on ettei riittänyt viikonloppu ihan kaikkeen. Äsken kävin kuitenkin kolmen tunnin tehokkaan treenin tekemässä lajeina kahvakuula, zumba ja piloxing. Pitää jatkaa tuota to do-listaa ensviikonlopulle vaikka siellä menee lauantai koulutuksessa eli sekin voip olla, et kun lista pitenee niin aina jää jokin tekemättä :D!

   Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle! <3

   Poista

Kivoja Viestejä