perjantai 21. kesäkuuta 2013Moikka!

Mitäs teille kaikille kuuluu? Blogini on ollut tarkoituksella jo pidempään tauolla,ehkä osittain loppui mielenkiinto, mutta myös töiden alettua elämä yksinkertaisesti muuttui niin kovin ettei energiat enää riittäneet kaikkeen. Mutta monesti olen kurkkinut tänne ja teidän muiden blogeja lukenut epäsäännöllisen säännölliseen :). 

Aloitin helmikuussa hyvinvointivalmentaja/kuntosaliohjaaja ja personal trainer opinnot Trainer4You:lla, joten työt ja opiskelut ovat pitäneet minut kiireisenä kevään. 

Heinäkuussa olisi tarkoitus pitää lomaa pariviikkoa ja loput sitten elokuussa. Tampereelle ainakin reissu tiedossa ja kylläpä sitä jossain muuallakin tulee varmasti käytyä.

Nyt vietämme kuitenkin keskikesän juhlaa ihan vain kotona rentoutuen ja kovasti odottelen siskoani Helsingistä saapuvaksi ehkä jo tänään.

Kaikille oikein ihanaa JuhannustaMustikka

4 kommenttia:

 1. Mukava kuulla susta! :) kiva kun palasit blogin pariin, tuollaset elämän muutokset aina vaikuttaa. Sä saat sitten tulevaisuudessa piiskata muita jaksamaan ;) personal trainer olis mulle kyllä välttämätön, ei meinaa salilla käynnistä tulla mitään.

  Mukavaa juhanusta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sitä välillä täytyy itseäänkin motivoida, mutta ennen kaikkea on kiva kannustaa muitakin voimaan ja jaksamaan paremmin :). Tarkoitus laittaa treeni blogia pystyyn tässä kohta puoliin :)!

   Poista

Kivoja Viestejä