tiistai 16. heinäkuuta 2013

Reissupäivä

Tämä aamu alkoikin aikaisella herätyksellä ja jo ennen yhdeksää koko perhe istui kuin tatit autossa matkalla kohti pohjoista tai ainakin meiltä pohjoisempaan suunnattiin. 
Vaasan reissulla pikkuiset tykästyivät pelaamaan pingistä. Kotio tultuamme mies löysi netistä käytetyn pingispöydän vielä tästä suht läheltä, joten tänään kurvattiin se hakemaan.
Samalla reissulla päätimme ajaa Haaparannan Ikeaan, koska matkaa tuli lisää n. reilut 50 km. Sieltä sitten kotiuduimme reipas tunti sitten pingispöydän ja muutaman Ikean tuliaisen kanssa sekä säkillisen karkkia. Käytiin siis Candy worldissä samalla :).


Nyt on kyllä jotenni nuutunut olo ja mieli halajais hieman vielä lenkille lähtä, mutta saapa nähdä jääkö se aamuun. 

Mansikat sain pakkaseen eilen, kun ne viimein sain haetuksi ja kyllä taitaa olla viimeiset hetket niitä haeskella ja säilöä. Mietin vain, että riittääköhän nuo minulle talven yli, kun olen niin tykästynyt marjoja popsimaan. Pitänee ehkä hakea vielä lisää.


Mutta tällaista tänään.

Mustikka

2 kommenttia:

 1. Pöytä pingis on mukava peli.
  Meillä on mökillä ladossa sellainen ja sen äärellä viihtyy kaiken ikäiset.
  Minulla on mansikat laittamatta. Täytyykin kiirehtiä,ettei jää ilman:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosi, että sitä voi pelata kaikenikäiset, ei siis ollenkaan turha hankinta :). Käyhän kipaisemassa mansikat kun vielä voit ja ehdit saat sitten talvella leipoa ja nauttia suomalaisia mansikoita omasta pakkasesta :).

   Poista

Kivoja Viestejä