torstai 19. huhtikuuta 2012

Kaunis blogi tunnustus ja muistutus arvonnasta

Sain jälleen kaunis blogi tunnustuksen Heliltä Valkoista Harmoniaa blogista, Kiitos sinulle! Kauniin blogin omistat myös sinä. Ja vaikka olen samaisen tunnustuksen laittanut etiäpäin jo aijemmin niin minusta se ansaitsee jatkaa kulkuaan, koska näitä ihania ja kauniita blogeja on tosi paljon :). 

Tunnustus tulee jakaa 5  Kauniille blogille jolla on alle 200 lukijaa. Tässä minun Kaunis Blogi tunnustus seuraaville blogeille:Ja sitten muistutus kaikille! Arvonta tapahtuu tänään kello 21.00 ja huomenna ilmoitan voittajan. Jos voittaja ei ole ensiviikon tiistaihin mennessä eli 24.4 ilmoittanut itsestään niin suoritan arvonnan uudelleen. Olkaapa huomenissa viimeistään linjoilla ja te jotka ette vielä ole ehtineet osallistua niin nyt kipinkapin osallistumaan :).
Mustikka 

6 kommenttia:

 1. Heti poikkesin tänne ihastelemaan, tulen pian uudelleen!
  Ilona

  VastaaPoista
 2. Voi KIITOS tästä ihanasta tunnustuksesta mustikkaiseni! :') <3

  VastaaPoista
 3. Heipä hei!
  Oletkin juuri saanut Kaunis Blogi tunnustuksen. Käväisepä SisustEllen blogissani :) Siellä on sinulle myös pieni BlogAward.
  Mukavaa torstaita♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäpä menen heti katsomaan :). Nämä tunnustukset ovat niin kivoja ja mieltä lämmittäviä, että niitä ei haittaa vaikka tulisi lisääkin :)

   Poista

Kivoja Viestejä