maanantai 23. huhtikuuta 2012

Arjenpyöritystä ja vähän muutakin

Siis nyt täytyy sanomani, että jos viimeviikon juoksin ihan kaikkialla lasten kanssa ja kävin pitämässä kolmet kutsut, niin tällä viikolla ehtii ehkä jo kotiinkin panostaa! Siis kertokaapa minulle, miten te äidit jotka olette töissä niin jaksatte tai saatte tehtyä lisäksi kaikki kotijutut, siivoukset, pyykinpesut sun muut??
Meidän koti on nyt ihan rempallaan ja tää viikko onkin pyhitetty melkeimpä vain kodin hoidolle:). Siis jos tällä äitillä on vain motivaatiota. Ulkona kun kerrankin paistaa tuo aurinko niin tää sisällä olo ei välttis onnistu.

Minulla on kirja nimeltään Kutsuva koti ja olen sitä hieman selaillut. Hmm, tuumasin vain että olisi pitänyt lukea tuo ennen kuin muutettiin tai ennen kuin tehtiin remonttia. Tuolla kerrotaan kyllä hyvin miten ottaa huomioon mitäkin, kun remonttia alkaa tekemään. Kirja kertoo myös sen miten kodista saadaan samaan aikaan kaunis ja edustava, tunnelmaltaan rauhoittava ja tiloiltaan tehokas. Ja se mitä minä hain kirjasta on nuo kauniit ja harmooniset kuvat. Tässä teillekkin muutamia otoksia sieltä. Kirjan on kirjoittanut Judith Wilson ja kuvat Jan Baldwin


 Ja sitten vielä tunnelmia viimekesältä meidän lasiterassilta..oi, että kun odotan senkin sisustamista.

 Mutta nyt kotihommien pariin. Auringonpaisteista viikkoa kaikille :)

Mustikka

6 kommenttia:

 1. Ihania inspiraatiokuvia kirjassa! Täytyykin katsastaa tuo! :) Ja onpa kaunis terassi teillä! Odottelen kuvia sisustuksesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kirja vilaista nuo kuvat on ihania ja mun mieleen ainakin! :)

   Poista
 2. Ei se aiak ihan kaikkeen riitä. meillä on 5 mukulaa ja kamutan niille kotitöitä ihan sujuvasti.Esim isommat pojat hoitavat vessansa ite..tai sitten ei..Odotan että pääsisin kans terassia laittaa.Tää viikko menee ihan hunningolle yövuoron tähren :((

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nostan hattua sinulle, että viiden äitinä saat kaiken järjestykseen ja ajan riittämään :). Mutta nyt ois aikaa ja silti en saa aikaiseksi mitään, johtuen tuosta harmaasta ilmasta, mikä on täällä ollut jo paripäivää, ankia keli siis! Mutta mukavata päivää sinne:)

   Poista
 3. Ihania kuvia tuossa kirjassa! Kivan tunnelmalliselta näyttää tuossa teidän terassi.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvat ovat ihania ja niin rauhallisia..:). Ja kiitos terassia pitäis jo päästä laitteleen, mutta vielä on turhan kylmää, joten siirrän suosiolla tuonnemmas. Hyvää viikonloppua sinulle :)

   Poista

Kivoja Viestejä