perjantai 20. huhtikuuta 2012

"BloggAward" tunnustus

Sain "BloggAward" tunnustuksen ihanaisesta ja todella kauniista  SisustEllen blogista. Ja niinkuin aina niin nämä lämmittävät mieltä ja kertovat sen, että blogistani pidetään <3 Kiitos SisustEllen sinulle siis <3:).
BloggAwardin antaja tulee linkittää omaan blogiin ja vastata viiteen kysymykseen, sekä sen voi lähettää eteenpäin ihanille alle sadan lukijan blogeille. 

1. Blogin aloittaminen: Olen pyörinyt tässä kotosalla seitsemän vuotta hoitaen lapsiani ja jossain vaiheessa se kodin viihtyvyys alkoi tuntua aina vain tärkeämmältä. Aloin lueskella blogeja netistä ja kiinnostuin sisustamisesta kokoajan enemmän. Päätin jo vuosi sitten, että jokin päivä minä oman blogin laitan. Ja niin tein nyt helmikuussa aloitin oman elämästä, sisustamisesta ja hiukan muustakin kirjoittamisen omaan blogiin.

2. Värimaailmani: Pidän luonnonläheisistä sävyistä. Valkoisesta ja harmaasta myös erityisen paljon, mutta huomaan, että tiettyinä vuodenaikoina haen ympärilleni myös värejä kirkkaita tai lämpimiä. Myös oma mieliala vaikuttaa siihen mitä värejä haluan kotiimme tai ympärilleni laittaa.

3. Matkahaaveeni: Voi kun pääsisin johonkin lämpimään, mutta toisaalta pidennetty viikonloppu vaikka pariisissa olisi mieleeni. Haaveitahan nämä ja ehkä joskus ne voi toteuttaa!

4. Elokuvat: Ehdottomasti jotain romanttista hömppää minulle pitää olla.

5. Lemppariblogit: Pidän jokaisesta lukemastani blogista, mutta tällä hetkellä seuraan enimmäkseen sisustus painoitteisia blogeja:). 

Jaan tämän ihanan BloggAward tunnustuksen seuraaville blogeille, jotka ovat mielestäni ihania ja joita itse seurailen.


Olkaapa hyvä! Tämän myötä kaikille myös oikein ihanaa viikonloppua <3

Mustikka

9 kommenttia:

 1. KIITOS! <3
  Olen oikein otettu! :) Sinun blogisi tosiaankin ansaitsee tunnustuksen :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos, kun esittelit noin kauniisti blogini ♥ Lähdenkin tästä blogiseikkailemaan blogeihin, joihin tunnustuksen laitoit eteenpäin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kurkata ne on minusta katsomisen ja lukemisen arvoisia blogeja ja niitä olisi vaikka kuinka monta lisää <3..

   Poista
 3. Ihan super hienoa!! Oikein paljon kiitoksia :). Minä jään myös ehdottomasti seurailemaan sinun bloggailuasi tänne.

  VastaaPoista
 4. Ihana uusi banneri blogillasi!

  Muksaa viikonloppua sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaihtelu virkistää :)..Mukavata viikonloppua myös sinne sinulle <3

   Poista
 5. Kiitos paljon tunnustuksesta! <3

  VastaaPoista

Kivoja Viestejä