lauantai 5. toukokuuta 2012

Kesä fiilistelyjä


Kyllä tällaisena tuulisena ja harmaana vesisadepäivänä pitää vähän kesää fiilistellä. Tässä muutamia kuvia meidän pihalta viime kesältä:). Kuvat ovat otettu aika lailla kesäiltoina eli aurinko ei noissa kuvissa paista, mutta tuo ihana vihreys..kesä tulee ihan varmasti, vaikka sää onkin hiukka kehno juuri nyt !

 Ja kaikille uusille lukijoille lämpimät tervetulotoivotukset :).
Hyvää viikonlopunjatkoa kaikille :)

Mustikka


ps. Taas tuo yksi kuva on sumia vaikka koneella ihan selkeä!

12 kommenttia:

  1. Onpa upea piha teillä! <3 Onko tuossa kuvassa vesiaihe? Aivan ihana! Voisin vuorostani tulla kahvittelemaan teille! :)

    Mukavaa lauantai-iltaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :). Juu oikein näet. Tuossa on koristelampi :). Laitan varmasti kuvia lisääkin, joissa selvemmin näkyy. Nyt vain tällein yleispiirteittäin :). Tervetuloa mehulle :)..Tuossa näkyy hiukan poikien iso uima-allas myös. Mutta tuohon paistaa koko päivän aurinko ja siinä on kiva juoda mehut ja kahvit kesällä :). Toki tuppaa olemaan kuuma keskipäivällä!

      Poista
  2. Kyllä se kesä tulee, hitaasti, mutta varmasti!
    Meillä paistoi iltapäivästä alkaen aurinko, kyllä tekee ihmeitä tuo valo ja lämpö ;-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kateellinen kyllä sulle tuosta auringonpaisteesta:). Täällä on satanut ja tuuli käy niin kovaa, että hiukset lähtee päästä ainakin melkein :). Valo tekee ihmeitä ja toivonkin huomisesta jo parempaa päivää sään osalta :)

      Poista
  3. Tuosta vihreydestä haaveilen minäkin...nyt kun on satanutkin, niin eikös se vain nopeuta asiaa ;o)

    Kivaa viikonlopun jatkoa!
    -k-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän sen näin pitäisi olla. Meillä täällä yllätys yllätys sataa jälleen :). Mulla on onneksi kutsuille lähtö, joten tänään ei ehdi sadetta murehtia :). Oikein leppoisaa sunnuntaita sinulle :)!

      Poista
  4. Siis vitsit miten ihanan näköinen piha teillä. Ihana kesänen tunnelma <3 Kumpa se kesä ja lämpö tajuais jo tulla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nonnukka :)..Tuo piha on kyllä hieno, täytyy kiittää appivanhempia, kun ovat siitä taikoneet tuollaisen ja siis tuossahan ei vielä näy kuvissa kuin osa pihasta, joten tässä varmasti riittää piha postauksia tulevaisuudessa ;)! Meillä siis viljelytila, jota ovat mieheni vanhemmat ennen meitä pitäneet!

      Poista
  5. Onpas teillä mahtava piha! ihana kesä fiilis tulee. Niin rauhaisan näköinen tontti ja ilmeisesti aikasta isokin<3

    Itse ostin tänään lisää kukkia orvokkien kaveriksi. Istutin eteen ampelleihin marketat ja niiden kaveriksi muratit. Saas nähdä joko ne tuolla tarkenee :) käsittääkseni molemmat pitäis kestää hieman kylmääkin..

    Mukavaa sunnuntai iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rauhallista kyllä on vaikka menee tiekin tuossa vieressä ja naapureitakin on, mutta ei ihan heti ikkunan alla. Meillä on iso piha ja luulen että laitan lisää kuvia, kun niitä saan niin saatta isomman kokonaiskuvan tästä :). Kuulostaa hyvältä nuo sinun kukka hankinnat. Muratti kestää ainakin kylmää sen tiedän :). Laitas meille kuvia kukista :)!

      Kuin myös kivat sunnuntain jatkot sinne :)

      Poista
  6. Moikka! Vihdosta viimein tänne ihanaan blogiisi pääsin kirjautumaan lukijaksi <3 :) Ihana koti ja sisustus teillä ;D <3!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana, että löysit tänne :). Tervetuloa ja kiitos :) <3

      Poista

Kivoja Viestejä