tiistai 8. toukokuuta 2012

Makkarin uusi järjestys

Siis nyt alkaa olla ilmat kohdillaan. Juuri oltiin pihalla poikien kanssa yli kaksituntia ja nyt piti tulla ruoan laittoon. Ihana ystäväni kävi lastensa kanssa leikkimässä tuossa ja me äitit istuttiin ja nautittiin auringosta ja lämmöstä. :) Tankataan nyt tätä aurinkoa, kun näyttäisi ilmat taas huonontuvan loppuviikkoa kohden. Nauttikaa muutkin ihanista ilmoista nyt, kun ne täällä ovat!
Kirjoittelinkin jo jokin aika sitten, että makkarissa on tapahtunut hiukka muutoksia järjestyksessä. Tässä teille kuva uudesta järkästä. Itse tykkään tuosta ja nyt mietinkin, pitäisikö siirtää eteisen lipasto makkariin vaiko eikö!?
Tuo Marimekon kankaasta tehty tyynynpäällinen on nyt olohuonseessa, mutta se oli hetken tuolla makkarissa väripilkkuna. Samoin olen saanut tuonne päätyseinälle uuden hyllyn ja siitä tykkään myös kovasti. Sänky siirtyi siis tuohon ikkunan eteen ainakin nyt kesän ajaksi :).

Aurinkoisin terkuin

Mustikka

14 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Tuo valkoinen väri ja neutraalit sävyt rauhoittavat kyllä mielen iltaisin kun menee unille :).

      Poista
  2. Kiva, että on niin iso makkari et voi välillä vaihtaa sängyn suuntaa, hyväältä näyttää noinkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En nyt tiedä onko se niin iso, mutta kivasti tuon sängyn suunnan kuitenni pystyy vaihtamaan :). Ja kiva että tykkäät :). Itsekkin tykäänyt siitä nuin, vaihtelu virkistää :)

      Poista
  3. Tosi kaunista teidän makkarissa, tuo sängynpääty on aivan ihana! Onko se vanha ovi? Kaunis on myös tuo uusi hylly, siellä näyttää roikkuvan kaikkea suloista! :)

    Ihanat säät ovat kyllä suosineet nyt, täällä on kanssa ulkoiltu oikein kunnolla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo vanha ovihan se tuo on :). Yksityiskohdista vois sitten jossain vaiheessa tehdä postauksen :). Nyt vain laitoin yleiskuvaa :). Ja nauttikaa säistä tosiaan, jos ne kohta loppuvat. Minä ajattelin et huominen ollaan ulkosalla vielä jos on samanmoinen ilma! Torstai ja perjantai menee kutsuilla :). Ihan kivasti siis on tekemistä tällä viikolla.

      Poista
  4. Ihkuinen makkari <3 Meillä lämpö ja aurinko helli myös tänään..kumpa jatkuisikin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nonnukka :). Ihana että tekin olette saaneet auringon valosta ja lämmöstä nauttia :)! <3

      Poista
  5. Tuo sängynpääty on kyllä ihan yliveto ihana :)
    Meillä makkari odottelee vielä omaa tuunaustaan, joten on mukava nähdä muiden toteutuksia♥
    Ihanaista viikkoa!

    VastaaPoista
  6. Tosi kaunis makkari, jotenkin levollinen fiilis! Ja tuo ovi sängynpäätynä, todella hyvä idea :) Bongasin nyt vasta tuon sängynpeiton, mistä olet sen hankkinut? Etsiskelen samanlaista ja himoitsin puhtaan valkoista mutta miehen mukaan ei ehkä paras vaihtoehto kahden koiran kanssa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi :)..Tuo torkkupeite Ofelia on valkoinen ja sen olen ostanut Ikeasta! Nyt meillä on päiväpeitteenä tuo pellavanvärinen peite, jonka hommasin kodin1 :stä. Vaalea meni pesuun ja säilöön odottelemaan taas käyttöä. Ihana vaihdella makuuhuoneen tekstiilejä välillä, ettei pääse kyllästymään :).

      Poista
  7. Kauniilta näyttää, tuo sängynpääty on ihana!:)
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Kivoja Viestejä