maanantai 7. toukokuuta 2012

Meidän piha ja koti

Jos fiilistelin viimeksi kesää, niin nyt tulee kevät kuvia meidän pihasta. Tältä meillä siis näyttää nyt pihalla. Iso kiitos kuuluu pihan haravoinnista anopilleni ja äidilleni, jotka pihaa tänään haravoivat, kiitos teille <3. Siis itse olisin mielelläni ollut mukana, mutta olen tänään ollut pienimmän kanssa lääkärissä ja touhunnut kaikkea muuta mahdollista. Mutta jäi minullekkin varmasti vielä pihatöitä :).
Tämä kuva on otettu talomme sivustalta etupihaa kohden. Tuo iso kumpu on täynnä kukkia kesällä.
 Tämä on parkkipaikalta tai vanhan kivinavetan edestä otettu pihaa päin. ( vanha navetta jää siis selkäni taa)
 Etupihan koristelampi, joka odottaa siivousta, mutta joku odottaa niitä lämpimiä kelejä, jotta tarkenee tuon siivota :).
 Vanha iso pata kerää sadeveden kesällä, jota käytetään kukkien kasteluun. On tälläkin hetkellä täynnä vettä.


 Tässä talomme edestä. Meillä on alkamassa tälle kevättä myös talon maalaus ja samalla maalataan tuo terassi. Eli terassia en kalusta ennen kuin tämä työ on tehty.
 Ja vielä hiukan sisustustakin. Tein nimittäin hankinna edellisen poikienhuonepostauksen jälkeen. Löysin SisustusUnelmia Johannan puodista tämän ihanan päiväpeiton tuohon pienimmän sänkyyn. Teema sopii ja mikä parasta, minusta se raikasti tuota sänkyä, jota aloin viimeksi harkita maalata, kun tuntui silmiini kuvissa niin tummalta. Nyt siinä on valkoista sopivassa määrin noihin isompien poikien sänkyihin nähden. Heitin tuon edellisen peitteen tuohon tuomaan lisää väriä huoneeseen. Mitäs pidätte? 
Toivottavasti viikko jatkuu aurinkoisena. Ihanaa alkanutta viikkoa teille :)

Mustikka

12 kommenttia:

  1. Voi, mikä piha teillä! <3 Krookukset on niin suloisia, voin kuvitella kuinka ihanalta siellä näyttää sitten, kun kaikki kukkii! :)

    Aika ihana tuo uusi päiväpeitto, tykkään kovasti ja tuo mukavasti vaaleutta sänkyyn. :) Ihanalta näyttää!

    Mukavaa alkuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos jenni :) <3 Tää piha on kyllä kaunis kun kukat puhkeavat kukkaan ja vihreys tulee. Pitää alkaa vain suunnitella, että mitäs kukkia laittaisin tuohon lammen ympärille tänä vuonna, kun en muista mitä viime kesänä oli. mutta värimaailma olisi varmaan valkoinen, pinkki ja vaaleanpunainen..hmm jotain sen tapaista:).

      Päiväpeitto toi kaivattua raikkautta kyllä, tykkään myös :)

      Kivaa viikon jatkoa myös sinulle :)

      Poista
  2. Hyvin sopi peitto sängylle! :) Ei ole yhtään liian tumma, ollut mielestäni missään vaiheessa. Odotan innolla kesää että nään kuvia miltä kukkatäyteinen kumpu näyttää! :) Kuulostaa tosi kivalta, ja minulle nostalgiselta, sillä vielä kun edesmennyt mummoni elelei hyviä päiviään, meillä oli mummolassa samantapainen kukkakumpu täynnä väriloistoa! :) Hyvää alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Viivi! Tuo kukkakumpu on kiva. Pitääpä pistää siitä kuvia, kun se alkaa pikkuhiljaa herätä kukkimaan. Kuten jo kuvassa olevat krookukset kukkivat siellä ja nuo pienet lilat kukat joiden nimeä en kyllä tiedä. Jos tidätte niin kertokaa minulle :)!
      Hyvää alkanutta viikkoa sinulle Viivi :)

      Poista
  3. Kukat ovat sinivuokkoja, eivät kasva pohjoisessa luonnonvaraisina, etelässä kylläkin.... Toiset ovat krookuksia. Kauniisti näyttivät kukkivan eilen:)<3

    VastaaPoista
  4. Voi ihanuus mikä piha ja mitkä peltomaisemat!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nuo on meidän peltoja jotka kuvissa näkyvät :)!

      Poista
  5. Uusi peitto sopii tosi hyvin! Näyttää kivalta, kun sopii muiden tekstiileiden kanssa :)

    Kivan ja ison näköinen piha teillä! Jään innolla odottamaan kesäpostauksia siitä! :)

    Mukavaa viikkoa! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heli. Olen samaa mieltä tuosta peitteestä ja sen sopivuudesta muiden tekstiilien kanssa :).
      Meillä on iso piha ja pitäisi tehdä varmaan postaus meidän koko pihasta ja rakennuksista joita täällä on melkosta monta!

      Ihanaa viikonjatkoa sinne myös :)

      Poista
  6. Tykkäisin niin itsekin tuosta miljööstä! Ihanaa on pihalla ja sisällä ;)

    VastaaPoista

Kivoja Viestejä