torstai 17. toukokuuta 2012

Torstai täynnä touhua

Muutaman päivän hiljaiselon jälkeen moikka kaikille! :) Täällä on koko viikko touhuttu jotain sisällä tai ulkona. On käynyt kavereita kylässä ja minä kävin itse hemmottelemassa itseäni jalkahoidolla ja hieronnalla( helmikuusta asti lahjakortti ollut odottamassa ja nyt vasta sen käytin). Tänään ollaankin oltu sitten niin tehokkaita. Siis ulkona on ollut eilen ja tänään niin lämmin, että ihan jo kesäisissä fiiliksissä oltu. Meillä alkoi talon maalaus projekti maanantaina. Itse emme sitä maalaa vaan maalari. Ja kun nyt innostuin hiukka siivoilemaan terassia lähinnä lasikuistiamme niin kohta se pitääkin sitten purkaa maalauksen ajaksi. Mutta siis sehän on ihana laittaa sitten uudestaan :)! Tekstiilejä en ole vielä laittanut, vaan laitan lauantaina, kun vietän naisten kanssa meillä kahvakuulakauden päätös "bileet".  Huomen aamulla mennään ostamaan vähän kukkia, mutta enimmät kukatkin hommaan vasta valmiille terassille. Ilta menee sitten kutsuja pitämässä. Ja joo lauantaina saan vapaa illan siis ja arvatkaa vain , että odotan sitä. Kahvakuulailuhan jatkuu meillä vielä, mutta eikös ne aina jotkut juhlat pidä pitää;). Mutta näissä tunnelmissa toivotan teille kaikille jo nyt mukavaa viikonloppua :).

Mustikka


16 kommenttia:

 1. Hei, olet hommannut hobbyhallista nuo rottinki korit..olen niitä katsellut..Olin ajattelematon ja muutin arpalipukkeiden sääntömääriä blogissani :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sieltä tilasin ja olen tykännyt. Isoimmassa säilytetään poikien säpämailoja ja se on tuossa ulkooven vieressä ja nuo kuvissa näkyvät etsivät vielä paikkaansa, mutta luulenpa, että niille löytyy tekemistä tässä kesän aikana:). Täytyypä käydä katsomassa mitäs olet muutellut.

   Poista
 2. tosi kivat korit ja mukavaa laittaa kuistia kun aurinko paistaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään oli kiva ja lämmin päivä touhuta terassilla. Välillä satoi välillä paistoi, mutta lämpötila pysyi yli 20 asteen joten oli tosi lämmintä. :)

   Poista
 3. Onpa ihanan kutsuvan näköistä teidän kuistilla! Ja kivaa, kun tulee valmista ja pääsee sitten laittelemaan kaikkea paikalleen! :)

  Jalkahoito on ihanaa hemmottelua! Oikein hauskaa vapaailtaa ja bileitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! Sitä valmista odotan minäkin. Lattiasta tulee tumma ja nuista puuosista valkoiset :). Sitten saan laittaa terassin ja tuon lasikuistin kesäkuntoon kunnolla :)
   Jalkahoito oli muuten kyllä ihana. En ollut ennen käynyt, joten sieltä tuli paljon uutta tietoa, mitä en olisi itse hoksannutkaan. Ja kiitos lupaan raportoida pileistäni ja varmasti mukavaa on :).

   Ihanaa viikonloppua sinulle myös <3

   Poista
 4. Kauniita pieniä vilautuksia teidän terassista! :) itse oon kans ihaillut noita tähtirottinki koreja <3 en oo kuitenkaan vielä tilaillut. Oi hieronta tekis kyllä poikaa täälläkin, hartiat ja niskat aivan jumissa. Pitäis alata käymään säännöllisesti hierojalla, pääsis tästä pääkivustakin eroon. Hemmottelut on aina ihania ja tervetulleita <3

  Mukavaa tulevaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvat ovat tosiaan vain vilautuksia, koska terassi on kesken ja pahasti, mutta jospa pääsisin pian teille esittelemään ihan kunnolla sitä :). Ne on kivat, itse tykkään noista koreista ja oli mielestäni edulliset jos ajattelee kuin isoja olivat! Ja minäkin sain hierojalta tuomion lihasten tulehtuminen ja nyt pitää popsia tulehduskipulääkkeitä 5 päivää ja koittaa välttää urheilua, mikä ei ole helppoa mulle. Lihasten tulisi levätä nyt. Uusi käynti kun helpottaa kipu lihaksissa. Kannattaisi kyllä tosiaan käydä säännölliseen hierojalla.
   Ja sinulle myös mukavat viikonloput <3

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos! Vielä jotenni paljas, mutta laitetaan tekstiilejä kunhan ehditään :)

   Poista
 6. Hieronta ja jalkahoito kelpaisi minullekin.... pitkä aika viime kerrasta...:)

  Kauniita kuvia teranssistanne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä rentouttavaa ja vois käydä useamminkin :). Me äidit vain unohdamme itsemme siinä lasten hoidon lomassa.

   Poista
 7. Ihanan näköistä teidän terassilla! Ja jalkahoito olisi kyllä täälläkin tarpeen!
  Mä olen touhunnut pihahommissa, kukkapenkkien siivousta ja uudelleen sijoittelua jne. Terassi pitäis tyhjentää, pestä ja käsitellä tänä keväänä, mutta niin epävakaista nyt, etten hommaan ole voinut alkaa.
  Kivaa viikonloppua!
  -k-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Sinähän olet tehnyt sitten jo vaikka kuin :). Meilläkin tosiaan tuo terassi maalataan. Puuosat valkoisella ja lattia tummaksi eli joudun siis tuon vielä tyhjentämään ja saan sisustaa sitten uudelleen :).

   Mukavaa viikonloppua myös sinne :)

   Poista
 8. Ihania juttuja teidän terassilla!! Uusia kuvia odotellessa :)
  Mukavaa viikonloppua! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heli..Kuvia laitan pikkuhiljaa kun terassi valmistuu :).

   Ihanaa viikonloppua <3

   Poista

Kivoja Viestejä