tiistai 19. kesäkuuta 2012

Kaikki on vinksinvonksin tai ainakin heikunkeikun..

Siis olen nyt kontannut juuriharjan kanssa tuon meidän ison terassin, joka siis jatkuu lasitettuna tuonne nurkan taakse. Polvet kiittävät ja olihan homma! Mutta siis nyt toivotaan kuivia kelejä, jotta saamma alkaa sen maalata ja samoin nuo kaiteet. On vain luvannut niin epävakaata säätä, ettei tiiä uskaltaako vielä aloittaa vai meneekö ensiviikkoon. Ja kuten huomaatte kuvista lasiterassin kalusteet ovat kannettuna tuohon vain pesun ajaksi ja tuossa ei ole, eikä tule olemaan muita kalusteita ennen kuin saamme nuo maalaukset tehtyä. Kaikki on siis tällä hetkellä vinksallaan terassilla. Kukkia lähden ostamaan heti, kun vain saan siihen tilaisuuden. Jospa meillä olisi vielä nätti terassi tälle kesää :). Tällainen päivä täällä siis.. ja on muuten ihanan lämmin vaikka aurinko ei juuri nyt paista ja vettäkään ei ole vielä tänään satanut!


Ihanaa päivänjatkoa kaikille :)

ps. Olisi kiva kuulla aiheita mitäs haluaisitte, että kirjoittelisin blogiini??

Mustikka

8 kommenttia:

 1. Teillä on kyllä upea terassi! Meidän on vasta alkuvaiheessa, maalaaminen täälläkin edessä (toivottavasti eneen syksyä). Minua kiinnostaa kaikki projektit ja diy- hommelit, toki kauniita sisustuskuvia jaksaa katsella myös vaikka kuinka:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)..Terassilla on kyllä laajuutta ja tilaa, että mahtuu jos vaikka ja mitä siihen, mutta se odotuttaa siis vielä. Toivottavasti tekin saatte terassin maalattua ennen syksyä :). Kiva kuulla myös tuosta mitä haluat minun kirjoittavan. Noita projekteja ja DIY-juttuja tulee varmasti tässä, koska on jo mielessä ainakin muutama :)!

   Kivaa viikon jatkoa sinulle!

   Poista
 2. Vitsit on kyl mahtavan iso tuo terassi kyl tuolla mahtuu ja on mukava olla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)..Kyllä siihen mahtuu..en tiedä neliömäärää mut se on oikeasti iso, tuo kuvakaan ei kerro koko totuutta..pitää räpsiä siitä sitten lisää kuveja, kunhan saan sitä laitettua :)!

   Poista
 3. Mahtava terassi, niin iiiiso! :)

  Minua kiinnostaisi lukea kaikkea sisustukseen liittyvää, ja tietty myös yleisesti tätä ihanaa (ja välillä niin kamalaa:D) lapsiperheen arkea :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pitäiskin kirjoittaa mun lapsivapaasta viikonlopusta teille, joka oli viimeviikonloppuna :D..Siis laitan korvan taakse, että arkisetkin asiat kiinnostavat sisustuksen lisäksi :)!

   Poista
 4. Tulin vastavierailulle ja jään myöskin lukijaksi! Mukavaa kesän jatkoa :)

  VastaaPoista

Kivoja Viestejä