keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Tylsääkin tylsempi ja väsynyt äiti..

Täällä on niin ollut matalapainetta tänään äidin osalta, että huhhuh..Tiedättekö tunteen, kun oikeasti ei jaksaisi tehdä yhtään mitään. Painuisi mielummin vaikka jonnekkin missä pippuri kasvaa eikä kuulisi tai näkisi mitään?! Minulla on tänään ollut juurikin sellainen päivä ja voi miten pojatkin ovat saaneet osansa äidin kiukusta. Ja tiedän jo nyt, että huomenna on uusi ja parempi päivä :)! Pihalla ollaan taas vietetty aikaa ja terassin maalaus polkaistu käyntiin, jotain sentään saanut aikaiseksi tässä tunnemyrskyssä :)! 


Kaksi nuorimmaista remonttipuuhissa isovelun ollessa kerhoilemassa:). Meillä nautittiin puotasäässä ulkoilusta, vaikkakin kylmä tuuli kävi.  

Parempaa ja paljon ihanampaa huomista toivottelen kaikille muillekkin!

Mustikka

6 kommenttia:

 1. Hmm, tuttu tunne. Ei ole teidän lapset ainoita, joiden "äiti on joskus vähän väsynyt". Onneksi seuraavana päivänä viimeistään helpottaa. :) Jaksamista arkeen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että joku muukin myöntää saman kuin minä :)..Tänään on ollut jo huomattavasti parempi päivä ja vielä kun nuo kelit saatais kohdilleen niin johan ois ihanaa :)!

   Aurinkoista Juhannusta sinulle!

   Poista
 2. Toivottavasti siellä ollaan jo paremmalla tuulella :). Mutta, kyllä vain, on niin tuttu tunne. Mulle tulee ajoittain nuita mollivoittoisia päiviä ja useinkaan ei ole mahdollista lähteä hetkeksi ulos tuulettelemaan. Sitten sitä yrittää parhaansa mukaan kiukutella "mahdollisimman" kivalla tavalla, hah hah! Mies täällä osansa pääasiassa saa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu täällä ollaan jo paljon paremmalla mielin :)..Kyllä se kiukuttelu olisi miehelle mukavampi tehdä kuin lapsille, mutta mulla se mies ei ole juuri koskaan kotona niin harmikseni se sitten purkautuu osittain lapsiin vaikka kuin yrittää olla ihana äiti :)!

   Poista
  2. Toisaalta ajattelen kyllä vahvasti niinkin, että lapsi oppii omia tunteitaan paljolti oppimisen kautta. Minusta ei ole yhtään paha asia lapselle, että joskus se äitikin on pahalla tuulella. Sehän on täysin normaalia ja siitähän tuo lapsi oppii omaa tulevaa mahdollista vanhemmuuttaan. Joten siis, pannaahan kiukutellen ;)

   Poista
  3. Kyllähän se näin on niinkuin sanot :) eli kiukutellaan kun kiukututtaa ;)

   Poista

Kivoja Viestejä