tiistai 17. heinäkuuta 2012

Kukat lähti, tähdet tulivat..

En ole pitkään aikaan päivittänyt kuvia sisätiloistamme tai toisinsanoen olohuoneestamme. Mitään ihmeempiä muutoksia järjestyksen suhteen ei ole tapahtunut.
 Siirsin kuitenkin tuossa eräänä päivänä ison rottinkiarkun tuolta makkarista olkkariin pöydäksi. 
Tekstiileissä olen kesällä suosinut kukkasia, mutta nyt ei iske, ei niin yhtään. Kukkakuosit saivat siis lähteä ja tilalle laitoin tähtiä. 


Muutoinkin ollut hiljaiseloa sisustusrintamalla nyt kesällä. Vaikka ulkona on satanut ja kelit ovat olleet kaikkea muuta kuin kesäiset, niin silti en saa oikein aikaiseksi tehtyä täällä mitään. (Kesä)laiskuutta ilmassa minulla ainakin!


Lauantaina aamukahvia lasiterassilla juodessani totesin tuulen äänen olevan jo ihan syksyinen ja kylmäkin oli, täytyi ihan vilttiin kääriytyä ja villasukatkin lämmittivät jaloissa. Mietin jo hetken, että oliko nyt heinä-vai syyskuu!
Uskaltaako sitä sitten ääneen sanoakkaan, että eilen nautittiin auringosta ja lämmöstä ainakin täällä meilläpäin ja näyttäisi sama jatkuvan tänään, joten minä suuntaan ulos lasten kanssa päiväksi lataamaan aurinkoenergiaa itseeni :D!

Mustikka











10 kommenttia:

  1. Kauniilta näyttävät tähdetkin!

    Täällä satoi koko eilisen päivän...välillä vähemmän ja välillä enemmän, muta nyt paistaa aurinko....:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä oli eilen hellepäivä ja koko päivä oltiinkin ulkosalla:). Nyt on kans tosi lämmin ja aurinko paistaa siniseltä taivaalta..ihanaa vaihtelua noiden sateiden jälestä!:)

      Auringonpaisteista päivää sinulle!

      Poista
  2. Kivan näköisiä nuo sinun kukkakuosit, mutta kun haluaa vaihtelua niin sitä on saatava :)Kaunis tuo rottinkiarkku!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voihan se olla jos tää kesäksi vielä muuttuu, että kukat palaavat! Ja näinhän se on että vaihtelu virkistää :).

      Mukavaa päivää sinulle :)!

      Poista
  3. Kauniilta näyttää! Erityisesti rottinkiarkku ja (lehti?)laatikko ovat ihania :) Nauti auringosta! Toivottavasti täälläkin päästään siitä nauttimaan, nyt näyttää kyllä tuskallisen harmaalta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Auringosta nautittu koko päivä ja ihanasta lämmöstä :)..Huomenna taitaakin jo sataa täällä, mutta toivottavasti näitä kelejä tulisi vielä lisää!

      Poista
  4. Onpa ihanan näköistä ja pirteät nuo uudet kuosit! Viihtyisä teidän olkkari ja arkkua ihastelen minäkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Jenni:)..Arkkua en ole vielä tuohon keksinyt kokeilla, mutta nyt sen tein ja tykästyin itsekkin siihen tuossa :).

      Poista
  5. Aurinkoiset päivät ovat kyllä olleet näillä korkeuksilla harvinaista herkkua! Pitää yrittää nauttia niistä aina kuin vain kohdalle tulee. Silti se syksy jo kummittelee mielessä -ei tee mitään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naulan kantaan..nyt ollaan saatu onneksi muutama päivä paistatella ja on niin ihanan lämmintäkin :)..Syksy kyllä tulee,mutta itse yritän pysyä vielä tässä kesässä ja toivoa niitä lämpimiä ilmoja lisää:D!

      Poista

Kivoja Viestejä