perjantai 24. tammikuuta 2014

Perjantain tunnelmia

Viikko meni, että heilahti. Lievää matalapainetta ollut eilisestä saakka kera päänsäryn. Mutta nyt saunan lämmössä kävin vähän rentoutumassa ja jäseniä oikomassa, niin eiköhän se tästä ala taittua kohti parempaa huomista päivää :).

Mitenkäs teidän viikonlopun suunnitelmat? Meillä taidetaan viihtyä kotona ja ehkä vierahia saamme. Muuten kyllä völläillään ja nautitaan kiireettömyydestä. 

Koska kevät tekee tuloaan ja minä valon ihmisenä nautin tästä ajasta kyllä niin paljon, varsinkin kun viimein saatiin lunta ja pakkasta sen sateisen ja harmaan syksyn jälkeen. Sitä suorastaan voimistuu ja huomaa, että kotiaskareetkin ja ympärillä olevat asiatkin heräävät eloon ja kaipaavat hiukan puunausta. Meidän valkoinen takka ja leivinuuni olivat keränneet sellaisen pölyn ympärilleen, että näytti jo harmaalta. Imuria heiluttelin hetken sen kylessä niin alkoi taas löytyä valkoinen väri pölyn alta :).
Mutta siis kevät ja valo saavat minut siivoamaan ja laittamaan asioita järkkään ja järjestykseen ihan erilailla kuin syksy. Ikkunat kaipaavat pesua, sekä sisäkatot pitäisi pestä, kaapit ja lipastot siivota kaikesta turhasta. Kirpparille olisi vaikka kuinka paljon tavaraa vientiin, kunhan saisi vain hinnoiteltua ja vietyä..No en minä tee tätä kaikkea kerralla vaan sitten kun ehdin ja jaksan ja pikkuhiljaa :).


Mustikka toivottaa lukijoilleen hyvää viikonloppua <3

1 kommentti:

  1. Samoin minä nautin näistä pitenevistä päivistä ja huomaa että on paljon enemmän energiaa nyt kun aurinko näyttäytynyt enemmälti :)

    VastaaPoista

Kivoja Viestejä