sunnuntai 25. maaliskuuta 2012




Olohuoneen päivitystä.
Siis minuun iski tuossa joku ilta taaksepäin ihan mahoton tarve vaihtaa järjestystä olohuoneessa. No sanoin miehelle päivällä, että tekis niin mieli pyöräytellä huonekaluja vähän eripaikkoihin ja samalla piirtelin paperille luonnosta..Noh siinä sitten pähkäiltyäni aikani tulin siihen tulokseen, että kyllä mun täytyy kokeilla, että eihän sitä tässä paperilla näe miltä se sit todellisuudessa näyttää! Mies oli auttamassa isäänsä, joten minä täällä poikien kanssa olin keskenäni ja niin tartuin tuumasta toimeen,  tv-taso ja lipasto vaihtoivat paikkaa ja pyörittelin minä siinä sivussa sohviakin, kunnes löysin sen oikean paikan :). Eli kyllä sitä jaksaa tälläinen pikkuinen mamma siirtää huonekaluja yksinkin jos haluaa, tuloksena kuiten yksi aikasta ilkeä ja pitkä naarmu meidän vajaa vuosi sitten hiotussa lattiassa:/! Mutta tässä teille ennen jälkeen kuvia.


Kuva on joululta, mutta näette siinä järjestyksen joka meillä oli huonekalujen osalta.


 Tässä oli ennen lipasto, nyt siinä on nuo stereot vuodelta nappi, mutta mies ei anna ostaa uusiakaan ja ovat kuulemma ihan välttämättömät. Mulle riittäis jotkin hiukka pienemmät ja huomaamattomammat, koska nuille en tahdo löytää paikkaa millään meidän olkkarissa.


 

Nojatuolit vaihtoivat keskenään paikkoja..ja joo haluaisin eroon tuosta keinuvasta versiosta tai saada tilalle jotain vaaleampaa ja pienempää, mutta miehen mielestä tuo on vielä ihan hyvä :)!

 Vanhat tikkaat toimivat loistavasti torkkupeitteiden pitäjänä ja ovat muutoinkin varsin kauniit :).
Riviera Maisonin rantakassi on minulle nyt ylimääräisten sohvatyynyjen säilytyspaikka ja vois siellä lehtiäkin pitää on nimittäin iso ja tilava!


 Lipaston päälle laitoin hieman väriä noilla ihanilla kynttilöillä.


 Tässä näkymä takan suunnalta katsottuna.


 Ja tässä takkaa/leivinuunia päin katsottuna. Lipasto siis muutti tuohon tv-tason paikalle ja tv siirtyi tuohon vastakkaiselle seinälle.


Mitäs tekisin noille pirtinpenkeille?! Ne ovat toimittaneet sohvapöydän virkaa, mutta nyt niiden päällä ei ole tällähetkellä mitään ja ovat jotenkin orvon näköiset tuossa, vaikka kivahan siihen on aamulla kahvikuppi laskea. Mutta siirtäisinkö nuo nyt ikkunan alle ja antaisin tuo tilan olla hetken tyhjänä. Mitäs mieltä olette??
Tällaisia sunnuntai ajatuksia täällä hymyssäsuin piisin tahtiin täällä kirjoittelen:)!

Mustikka

13 kommenttia:

  1. Kivalta näyttää! :) Minä ostaisin varmaan valkoisen puisen tarjottimen pirttipenkin päälle. Siihen sitten kynttilöitä, tai kukkia. Mun mielestä se kaipaa jotain korkeita esineitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin samaa, että kun ois sellainen valkoinen tarjoitin ja tulppaaneja tai jotain kivoja kukkia..hmm pitääpä kokeilla jos löytäisi kivan tarjoittimen jostain :). Kiitos!

      Poista
  2. Onpa ihanan valoisaa ja viihtyisän näköistä! Kyllä se kalusteiden pyörittely paikasta toiseen silloin tällöin tuo sellaista raikkautta sisustukseen. :)

    Voisihan sitä kokeilla noita penkkejä vaihteeksi sinne ikkunalle, jos siltä tuntuu, saahan ne sitten takaisin paikalleen, jos on ihan mahdotonta. :)

    Mukavaa alkuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se mieltä piristää tuo järjestyksen vaihtaminen :).
      Taidan kokeilla sitäkin siis, että siirrän nuo penkit pois ja katson miltä se näyttäisi ilman niitä :). Pitäisi kokeilla tehdä itse tuohon sellainen pikkuinen pöytä, mutta katsotaampa josko kesällä :)!

      Poista
  3. Voi miten kaunista teillä onkaan! :) Itsekkin varmaan laittaisin pirttipenkin päälle kukkia tai kynttilöitä.. :)

    Voihan miehet, meilläkin pitää olohuoneessa olla kaikenmaailman vempaimia, ja ne on kyllä niin rumia! Haluisin vaan kaiken ylimääräisen pois, mutta tuskin saan tahtoani läpi.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jensku :)..Täytyy lähteä tilipäivänä sitten kukkia ostamaan ja tarjoitinta ja kynttilöitä,,sainkin jo visiota, jos vain löydän kaiken tarvittavan ;)!

      Voihan miehet sanon minäkin :)...itsekkin mietin, et miten piilottaisin nuo, mut en mitenkään ovat isot ja rumat ja joo kuuluuhan niistä, mutta silti jotkin sirommat ja nätimmät ois kivat :)!

      Poista
  4. Kaunista ja niin ihanan valoisaa <3 mahtava tuo rm rantakassi. Ootko miettinyt ikinä maalaavasi valkoiseksi noita penkkejä?

    Tulppaanit tuohon istuisi ainakin täydellisesti, tai esim. orkidea <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja tykästyin itsekkin tuohon rm kassiin heti kun sen näin :). Penkkien maalamista olen miettinyt,mutta penkit ovat ihan hirmuisen vanhat ja niistä löytyy jo useampi kerros maalia. Sitä vois kesällä kokeillakkin siis maalausta. Mutta joatin pitää keksiä ja teiltä tuleekin tosi kivoja ideoita:). Pitää vain alkaa kokeilla ja katsoa sitten mikä ois paras, kiitos siis sinulle ja mukavaa viikonjatkoa :)!

      Poista
  5. Teillä on kyllä aivan ihanan näköstä <3 Ihanan iso olohuone ja avara. Saisko penkit maalattua valkoseksi ja sitte tarjotin tms, ja jos ei niin tuo tarjotinidea on kyllä hyvä :) ja yks vaihtoehto kaiuttimille ois valkosella kontaktimuovilla (vai mikä se nyt on) päällystää nuo reunat, ei jätä jälkeä, ei siis miehen tarvi pelätä että mennee pilalle :) ja muuttuis hieman :) Muutenhan nuo on ihan ok paikassa varsinki ku mies tarvii niitä :) vaikka toisaalta emmie tiä tarviiko niihin ees mittään kontaktia :) tai siirtää kaiuttimia johonki esim. nurkkaan tai seinustalle, siis erikseen ku eikö silloin kuulukki paremmin ku kajarit on eri paikoissa mutta sisustuksellisesti tietenki asetella ne :) tai yks penkki siirtää johonki seinustalle je sen päälle tuo stereo-osa ja vaikka lehtiä tms viereen, asetelmia siis tehä niin ehkä hukkuis ne stereot jotenki enemmän ja ne kajarit sitte päällystää valkosella ja ettiä semmonen hieman syrjempi paikka mutta silleen että kajareista kuuluu hyvin :) tai emmie tiä ossaanko esittää miten tarkotan, ota nyt minustaki selekoa :D Ihana koti teillä kyllä <3 Nuo penkit on kyllä ihanat että saattais seki riittää jos esim. lehtiä tai muuta asetelmaa laittaa päälle :) Oih, paljon vaihtoehtoja :) Tulipas rönsyilevä ja epäselevä teksti :) Mukavaa viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:). Olohuoneemme on kyllä todella iso ja tykkään siitä itsekkin, koska suurimman osan ajasta siellä viihdymme :). Mulla on ollut tuossa penkkien päälle tarjoitin ja parilyhtyä ja pino lehtiä, mutta nyt siis olen ne ottanut pois. Olen myös miettinyt jos laittaisin nuo stereot penkille ja sitten siihen pinon lehtiä tai muuta sellaista, mutta nuo kaiuttimet on jotenkin niin kolsut, et näyttävät aina vain hassuilta. Mutta paljon hyviä ideoita sinulla, joten pitänee pyöritellä ja pitäis kysästä mieheltä tuota kontakti asiaa, sehän vois olla oikeesti hyvä juttu saada ne vaaleiksi kun ovat tosi tummat :). Siis pitänee kokeilla näitä ideoita ja laittaa tänne postausta ja sitten kysyä mielipiteitä teiltä :). Kiitos siis paljon sinun vinkeistäsi <3 Ja oikein mukavaa viikkoa sinullekkin :).

      Poista
    2. Poistin sinut pyynnöstäsi arvonnasta ja olen todella pahoillani menetyksesi johdosta. Osannottoni ja voimia sinulle <3

      Poista
  6. Kaunista! ♥ Vanhojen tavaroiden ystävänä ihastelen erityisesti tikkaita, todella ihanat ja uniikit! Kajarit on meilläkin yks sellanen juttu, joka aiheuttaa harmaita hiuksia.. Mulla on ollu ajatuksissa testata kangashuppuja niille, pitäis löytää vaan sopiva kangas ja ommella! Valkoinen kontaktimuovi tms. vois olla kans kokeilemisen arvoinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla kans surraa, et mitä teen, kun ei niitä saa mitenkään piiloon vaikka asettelis kuin! Mutta tuo valkoinen kontaktimuovi ois kyllä kokeilemisen arvoinen juttu ja sitähän minulle täällä jo ehdoteltiinkin :)!
      a tikkaani ovat todella ihanat tykkään niistä itsekkin ja ikääkin niillä taitaa olla melkoisesti. Mutta tuo valkoinen kontaktimuovi ois kyllä kokeilemisen arvoinen juttu ja sitähän minulle täällä jo ehdoteltiinkin :)!

      Poista

Kivoja Viestejä