tiistai 28. tammikuuta 2014

Reissuun lähtö lähenee

Meillä olisi etelänmatka tulossa parinviikonpäästä ja nyt olisi kaikki vinkit tarpeen, mitä ottaa huomioon kun lasten kanssa matkustaa? Eipä ole meidän perhe nimittäin Suomea pidemmälle vielä matkustanut lasten kanssa niin mielelläni kokemuksia teiltä kuulisin.

Lapset ovat siis 9,6 ja 4 vuotiaat kohta, joten ihan ei vaippaikäisiä ole enää nämä meidän jantterit :). 
Tässä eniten mietityttää se lentäminen minua itseäni, että miten saada lapset jaksamaan lennon ajan paikoiltaan? Kertokaapa te jotka jo siis tehneet reissuja lasten kanssa.


Mustikka

4 kommenttia:

 1. Table oli ihan ykkönen :) Pojat pelaili ja neidille ladattiin siihen ohjelmia joita katteli välissä. Meillä oli myös värikirjaa ja vähän herkkuja matkassa mukana. Yllättävän hyvin meni! Mukavaa reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaksi kappeletta padejä lähdössä ainakin mukaan, mutta kun on kolme poikaa niin täytyy tosiaan veistellä siihen jotain muutakin. :)..Lastenohjelmat menee sit tabletilta kans, kiitos Jonna :)!

   Poista
 2. Ehdottomasti jotain pelejä / väritysjuttuja mukaan ja olen samaa mieltä, että padi on loppuviimein se pelastaja :D kun me käytiin viime keväänä lomalennolla niin meillä lentoemännät tarjoili lapsille makeisia :) mukavaa reissua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väritys-ja tehtäväkirjat pitää ottaa ja sit meillä nuo 8 ja 5 vee osaavat jo lukea eli lukemista kans varmaan. Kiitos Johanna sullekkin vinkeistä :). Näitä saa laittaa enempikin jos haluaa ja muistuu mieleen. :)

   Poista

Kivoja Viestejä