torstai 30. tammikuuta 2014

Kiitokset edelliseen postaukseen vastanneille :). Ehkä se reissu menee hyvin, kun ei ota turhaa stressiä tai aikatauluta viikkoa. Onneksi ollaan samoilla linjoilla ystäväperheen kanssa jotka myös lähtevät tuosta aikatauluttamisesta. Tarkoitus olisi tietysti nähdä ja kokea, mutta myös nauttia reissusta. Olemme lähdössä Playa Del Inglesiin. Majoitukseen olemme varanneet meidän perheelle kolmion, että pitäisi olla sitten tilaa. Matkaan lähtee siis 4 aikuista ja kuusi lasta ikähaitarilta 1-8 vee ja kaikki poikia :). Toivottavasti säät suosivat ja saadaan myös nauttia lämmöstä ja pulikoida meressä, että altailla. 

Mutta reissukuulumisia sitten reissun jälkeen. Nyt vain toivotaan ettei tässä tule sairasteluja tai muuta matkaa estävää seikkaa enää vastaan.

Mukavaa loppuviikkoa teille :)


Mustikka

2 kommenttia:

  1. Oi ihanaa, pääsette lämpimään. ❤ Mukavaa matkaa teille, toivottavasti säät suosivat. Aikatauluton loma on ihana, menee vaan sinne mihin nokka näyttää. Toki jotain paikallisia nähtävyyksiä pitää käydä katsomassa. Ja shoppailla. Ja lötkötellä. Ja syödä hyvin. Ja ja ja.... :) Pitäkää hauskaa.

    VastaaPoista

Kivoja Viestejä