perjantai 4. toukokuuta 2012

Täällä meidän poikaset nukkuvat

Huoneesta on ollut tarkoitus tehdä postaus jo monet kerrat, mutta nyt sen vasta teen. Joten olkaapa hyvä tässä poikiemme makuuhuone. Tällä hetkellä kaikki kolme nukkuvat samassa huoneessa. Jossain vaiheessa varmasti isoin pojista siirtyy omaan huoneeseen, mutta nyt mennään näin, kun pojatkin tykkäävät yhdessä vielä nukkua.
 Päiväpeitot isompien poikien sängyissä on Zara Home kids mallistoa.
Näissä säilytetään duploja ja toimivat tosi hyvin siihen tarkoitukseen noi puiset laatikot.

Reinot ne pienimmät <3. 

Hyvää viikonloppua teille kaikille <3

Mustikka








16 kommenttia:

  1. Ihana huone pojilla! :)

    Meillä on myös nuo pikkuruiset reinot, vieläpä omalla nimellä varustettuna ;) Ne on ihan huiput! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, teillähän sitten on hienot reinot ;)..Meilläkin noita on kolmet rivissä, mutta pojat tykkäävät juosta ne jalassa pitkin kotia..ja pienin hokee "neinot" <3 :).

      Ihanaa viikonloppua sinulle <3

      Poista
  2. Ihanan näköistä :) noihin tähtiin ei vaa ikinä kyllästy. Jotenkin tykkään niistä juuri eniten ns. poikien värisenä, harmaa, sininen, beige. Meillä on pieni prinsessa, toivotaan, että joskus pääsen laittamaan myös veikan huonetta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tähtiin ei kyllä kyllästy..Minä haluan niitä jokapaikkaan :)! Eihän sitä tiedä jos joskus sinäkin pikkumiehen huonetta saat tähdin koristella, vaikka onhan ne vaaleanpunaiset jututkin mukavia ja ihania! Oikein hyvää viikonloppua sinulle :)

      Poista
  3. Kivalta näyttää! :)

    Päiväpeitot on tosi ihanat, samoin puiset laatikot! Ja suloiset pikku-reinot! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heli! Päiväpeitoista tykkään itsekkin kovasti, ovat ihanan raikkaat! Pienimmän sänkyyn halusin vähän väriä, mutta jotenkin haluaisin sängyn valkoiseksi...hmm pitäisköhän maalata!? Hyvät viikonloput :)

      Poista
    2. Kyllähän se tietenkin muuhun värimaailmaan passais!
      Hyvät viikonloput! ♥

      Poista
    3. No niimpä! Mutta sitten jos ison poika siirtyy esim. jo vuoden sisään tai päästä omaaan huoneeseen, hommataan meille kolmas normi kokoinen sänky, jolloin tuo pieni sänky lähtee pois. Tuntuu niin isotöiseltä siksi alkaa maalatakkaan. Mutta näissä kuvissa se häiritsee mun silmää, ei niinkään sitten muutoin. Noh, pitääpä miettiä asiata :)!

      Poista
  4. Onpa pojilla ihana huone! <3 Raikasta ja poikamaista, kauniit sävyt ja yksityiskohdat. Tosi viihtyisä huone! :)

    Mukavaa viikonlopun aloitusta teille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni:). Minustakin poikienhuoneen värimaailma on nyt kiva. Rauhallisia sinisen sävyjä sekä beigeä ja harmaata! Oikein ihanat viikonloput <3

      Poista
  5. Tosi kivannäköinen huone pojilla!
    Kaunista ja viihtyisän näköistä! :)

    Hyvää viikonloppua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minttu! Mun silmää vain hämää näissä kuvissa tuo puun värinen sänky, höh! Ei se oikeasti ole noin jotenkin tumma, kuin sitten kuvissa..pitääköhän mun siis alkaa oikeasti harkita maalausta. Mutta oikein hyvää viikonloppua myös sinulle:)

      Poista
  6. Voi että kuinka kaunista! Ihanat nuo päiväpeitot:) Puunvärinen sänky tuo kivasti lämpöä, eikä näytä ollenkaan tummalta!

    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ei tuo silmään satu täällä livenä, nyt kun katsoin näitä kuvia, niin sävy tosiaan tuntuu tummalta. No mutta kiva, että näyttää hyvältä ja lämpimältä :).

      Hyvää viikonloppua myös sinulle :)

      Poista
  7. Hei!
    Mistä oot ostanut nuo verhot?
    t.Piia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kankaan olen ostanut ikeasta ja äitini ompeli minulle nuo verhot pyynnöstäni :). Ja samoin tehtiin tuo viirinauha joka siis roikkuu tossa verhon edessä.

      Poista

Kivoja Viestejä